sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sairaalalaukun pakkaamista...

Tänään on vähän yli kolme viikkoa laskettuun aikaan. Hyvä aika pakata sairaalalaukku valmiiksi odottamaan. Pakkaan yleensä hyvissä ajoin, mihin tahansa olenkin lähdössä. Lomamatkoja varten laukku on aina pakattuna jo muutamia viikkoja etukäteen. Minusta on ihanaa valmistautua kunnolla etukäteen ja päästä jo hyvissä ajoin matkafiilikseen...Se voi tietysti olla merkki liiasta neuroottisuudesta :)


Nyt varsinkin tuntuu siltä, että haluan kaiken tarvittavan olevan valmiina lähtöön. Kun eihän tästä vauvelista koskaan tiedä, milloin päättää tulostaan ilmoittaa. Ja millä vauhdilla.

Mitäs sinne laukkuun sitten tarviikaan pakata? Kai ajattelin ottaa jonkin olo- ja yöasun, kirjan, pesuvälineet ja vauvalle kotiutumisvaatteet. Ei kai siellä muuta.. Jos sitten vielä jotain pientä evästä. Poitsulle olen valinnut alla olevat vaatteet. Pitkähihainen kietaisubody, puuvillaneuletakki ja -housut, sukat ja tumput, villatöppöset ja -tumput sekä fleesepuku kevyellä toppauksella. Niin ja kaksi eri kokoista puuvillahattua, kun en yhtään osaa arvioida oikeaa kokoa. Jos ilmat pysyvät samanlaisena luulen tämän olevan hyvä varustus. Tietysti jos kovasti kylmenee pitää puku varmaan vaihtaa toppapukuun? Vai onko se sitten liian kuuma vauvalla autossa? Äh kun tämä onkin hankalaa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...