lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vaaleanpunaista


Mytyn ollessa hoidossa tämä mamma sai kaipaamaansa lepoa ja hemmottelua. Kävin kampaajalla pitkästä aikaa, kiertelin hetken kauppoja, ostin kodin täyteen kukkia ja tulin kotiin löhöämään telkkarin ääreen. Ja mässytin suklaata, tietty.


Löhöilyn lisäksi sisustelin hiukka olkkaria. Kukilla ja muutamaa tyynynpäällistä vaihtamalla meille tulikin taas kotiin ihan erinäköistä. Tällä kertaa vaaleanpunaista. Olen varmaan liikaa hiplaillut noita vauvanvaatteita kun tuli pakkomielle tuosta väristä :) Mutta kivalta näyttää ja sopii ihan hyvin kevääseen. Myttykin huomasi olkkarin muutoksen kotiutuessaan ja totesi: "äiti täällä on hirmu nättiä!"


Kirppikseltä löytyi taas yksi talolyhty lisää kokoelmaani. Niitä on jo aikas monta. Mutta tykkään kovasti ja kun halvalla kerta löytää... 

Hyvä löytö oli myös kauniin vaaleanpunainen tulilatva. En edes tiennyt tuon värisiä olevankaan.


Tällä ilmeellä mennään kevättä kohti. Ja vappua. Kivaa, sekin on jo muutaman päivän päästä.

Hyvää lauantai-iltaa kaikille!


6 kommenttia:

 1. nuo talolyhdyt on kyllä somat, ei voi muuta sanoa ja tunnelma on just oikeenlainen kuvissa muutenkin. rentouttavaa lauantai iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Onpas sinulla ollut ihanan rentouttava äidinomaaaikaa-päivä! Ihania kukkia, söpöjä lyhtyjä ja kaunis koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä äidin omiakin päiviä tarttetaan. Sitten taas jaksaa ihan erilailla...

   Poista
 3. Kauniilta näyttää! Kyllä tuo ripaus vaaleanpunaista tuo sellaísta kevätmieltä, jota nyt kaipaakin. Harmaat talolyhdyt sopivat sekaan mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei varmaan koskaan ole ollut vaaleanpunaista missään sisustuksessa. Yllättävän kivalta näyttää. Mieskin kehui, ja Myttynen :) Miten hän voikaan huomata tälläiset jutut?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...