maanantai 13. syyskuuta 2010

Nupulle peittoTuossa pari iltaa sitten seikkaillessani blogi-viidakossa satuin törmäämään blogiin, joka kiinnitti heti huomioni. Nupulle peitto blogi on perustettu tukemaan Nuppupeitto-keräystä. Tarkoituksena on kerätä syksyn 2010 aikana keskosille tai muuten vastasyntyneiden teho-osastolla yöpyville vauvoille pieniä tilkkupeittoja.

Nuppupeitto on siis pieni 40x40-50x50cm kokoinen tilkkupeitto, jonka pieni keskonen saa käyttöönsä osastolla. Peitto tuo hiukan kodinomaisuutta sairaalaympäristöön. Myöhemmin peitto on ihana muisto lapselle, sairaalan osastolla vietetystä ajasta.

Blogin ylläpitäjä ja keräyksen toteuttaja on Sipoolainen Rv. 24+2 syntyneen pienen keskospojan äiti. Vastaanottavana sairaalana keräyksessä on Helsingin Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osasto.

Minuun näin raskauden loppumetreillä asia kolahti täysillä. Kävin heti tänä aamuna kangaskaupassa ja ostokseni pyörivät tällä hetkellä pesukoneessa. Haluan haastaa kaikki mukaan tähän keräykseen. Nyt voi helpolla ja silti niin henkilökohtaisella tavalla olla mukana näin hyvässä asiassa. Nyt ompelukoneet surraamaan ja tilkkupeittoja tekemään!

Lisätietoja keräyksestä löydät linkin takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...