sunnuntai 28. elokuuta 2011

Ruokapöytä

Mä olen jo pitkään halunnut meille uuden ruokapöydän. Sellaisen tarpeeksi leveän, jotta siihen mahtuu levittämään kaksi aamulehteä yhtäaikaa. Ja kun kattaa pöytää, niin keskelle jää kivasti tilaa tarjoiluastioille. Neliön mallinen kahdeksanhengen pöytä olisi kaikista kivoin. Sellaisia on vaan aika huonosti saatavilla tai sitten ovat vähän turhan hinnakkaita.Nyt meillä on käytössä anopilta saatu vanha pöytä. Se on tosi kaunis mutta vähän epäkäytännöllinen. Liian kapea mun makuuni ja jalan muodon vuoksi tuolit on hankala sijoittaa.Vanha lakkapintakaan ei oikein kestä Mytyn ruoka- ja vesileikkejä. Pinta pitäisi vähintään kunnostaa, hioa ja lakata uudelleen tai sitten tehdä/teettää kokonaan uusi pöytälevy. Eli turhan aikaavievää meille tällä hetkellä.Pöytään kuuluu tuolitkin mutta niiden tilalle me vaihdettiin jo uudet. Näissä on enemmän leveyttä istua ja korkeampi selkänoja. Päälliset pystyy pesemään ihan koneessa. Hyvä niin koska nytkin niissä on Mytyn sormenjälkiä :) Ajattelin ommella vaihtopäällisiä niin että esim joka toisessa tuolissa olisi erikuosinen päällinen? Tai vaikka kaikki eri kankaista... Jos nyt joskus vielä ehtii ompelukoneen kaivaa esille.

En oikein osaa päättää mitä haluan pöydälle tehdä. Pitäisikö se laittaa Huutikseen vai säilyttää. Sen jalka on niin nätti ettei raaskisi luopua. Jos siitä tekisikin vaikka työpöydän vaihtamalla levyn ja maalaamalla...Olisiko kellään ideoita, tai tarvetta pöydälle? :)

4 kommenttia:

 1. Hieno pöytä,harmi kun huonon kokoinen!Työpöytänäkin vois kyllä olla tosi kiva!!

  Tykkään tuoleistakin,kiva kun niihin pystyy vaihdella päällisiä!:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on neliön (ostettu 3 vuotta sitten MIO:sta) muotoinen kahdeksan hengen pöytä...on se ihan jees, MUTTA nyt jos valitsisin niin haluaisin toisenlaisen.

  Huono puoli on se, että pöytä on niin iso, että on tosi hankala ottaa ruokia mitä on keskellä pöytää. Pitäisi olla sellainen iso pyörivä "lautanen" keskellä pöytää ...kuin kiinalaisessa ravintolassa konsanaan.

  Seuraava pöytä meillä tulee olemaan suorakulmainen-pitkä ja leveä... :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis pöytä. Älä vaan luovu siitä. Se voi toimia ihan hyvin työpöytänä.

  VastaaPoista
 4. Hei, varmaan vanha juttu, mutta juuri tuollaista pöytää olen etsinyt meillä. Meidän keittiö olisi paljon toimivampi kapean ruokapöydän kanssa. Jos vielä haluat luopua pöydästä, niin olisin kiinnostunut ostamaan. Jos on asia ajankohtainen, niin laita vaikka viestiä info@artei.fi
  terveisin Irma

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...