sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Haminasta

Voi että onkin ollut hieno ilma koko viikonlopun! Nyt tuntuu tosiaan siltä että kevät on alkanut. Aurinko lämmittää jo melkoisesti, vedet vaan valuu räystäistä ja virtaa pitkin katuja. Ehkäpä nuo meidänkin pihan lumikasat vielä sulaa ennen juhannusta. Itse asiassa talon vierustoilta lumi on huvennut jo melkoisesti. Ikkunanpielen lämpömittari, johon paistaa aurinko, näytti tänään +20 astetta. Talon varjopuolella oli puoli astetta plussan puolella.


Lauantai oltiin kyläilemässä Haminassa Mytyn pappalassa. Pidemmän matkan vuoksi Mytty ei pappaa näe niin kovin usein, siksi kai hän olikin niin innoissaan. Ihana huomata että poika ihan selvästi papan muistaa vaikka tapaamisten välissä onkin useita kuukausia. 
Pappalassa on aina niin hyvät ja runsaat tarjoilut että ollaan otettu tavaksi ulkoilla yhdessä. Sulatellaan vähän herkkuja jotta jaksaa syödä sitten lisää :) Ei oltu ihan ainoita ulkoilijoita. Tosi paljon oli ihmisiä liikkeellä. Kävelemässä, hiihtämässä, pilkillä ja moottorikelkkailemassa. Jäälle olisikin ollut hieno mennä muttei sinne rattaiden kanssa pääse. Ja ainahan jäällä myös tuulee. Käveltiin siis rantoja pitkin.

Kuvat on räpsitty meren rannalta Pappilansaaresta. Illansuussa palailtiin kotiin. Mytty sammui takapenkille jännän päivän jälkeen nopeasti. Uudet aurinkolasit päässään. :D Niitähän ei saanut ottaa pois ollenkaan.Tälläistä meillä... Oikein aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...