keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Hääpäivänä
Tänään on kaksi vuotta meidän hääpäivästämme :) Meillä on siis pumpulihääpäivä. Hih, hääpäiville on kyllä keksitty hauskoja nimityksiä. On mm. nahka-, keramiikka-, puu- ja villahääpäivät. Sitten kun olemme olleet naimisissa pyöreitä kymmeniä vuosia alkaa hääpäivillä olemaan hienoja nimityksiä kuten hopea-, timantti-, helmi- ja smaragdihääpäivä. Siihen on vielä hiukan matkaa...


Kuuluisiko hääpäivänä muistaa puolisoa lahjalla, joka muistuttaa sen vuoden nimestä? Näin olen ainakin joidenkin kuullut tekevän. Esimerkiksi paperihääpäivänä, joka on siis hääpäivistä ensimmäinen, annetaan toisella vaikka kirja tai lahjakortti. Mitäköhän pumpulihääpäivänä siis voisi antaa?


Kaksi vuotta sitten syksy näytti aivan erilaiselta. Me saimme juhlia tärkeää päiväämme todella kauniissa ja aurinkoisessa syyssäässä. Lämmintäkin oli yli 20 astetta. Illalla oli jo syksyiseen tapaan ihanan pimeää ja kaikki juhlapaikan kynttilät loivat aivan uskomattoman kauniin tunnelman... Voi se oli kyllä elämäni ihanin päivä. Häiden tunnelmiin on aina yhtä mukava palata :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...