lauantai 8. syyskuuta 2012

Makuuhuone

Meidän makuuhuone on ollut ihan viime viikkoihin asti tosi keskeneräinen. Siksi en ole sitä tänne paljon kuvannut. Nyt ollaan saatu sitäkin laiteltua. Uusi sänkykin ostettiin. Maalasin siskolta saadut yöpöydät pyökin värisestä valkoisiksi, ihan kivat tuli.
Uudet verhot tänne haluaisin. Vaaleansiniset laitoin nyt ensialkuun kun ne kaapista löytyi ja ihan hyvin tapettiin sopivat. Mutta en halua tänne liikaa vaaleansinistä. Jotkut harmaat verhot olisivat kivat, tai pitsiset... en oikein vielä tiedä mitä haluan. Eikä nyt ole rahaa niitä ostaakaan.


Tuolivanhus on nyt verhoiltu. Laitoin siihen nyt tuollaista vaaleata paksua pellavaa. Suunnitelmissa oli joku raidallinen tai vähän koristeellisempi mutten ole löytänyt hyvää. Ja itse asiassa se on aika kiva noin. Itse tuoli on nyt pääosassa eikä istuimen verhoilu.


 Lasipöytä, jossa on vanhan Singerin jalka, on ollut mulla iät ja ajat. Se on kulkenut ihan ekasta asunnosta asti mukana. Tykkään siitä kovasti. Nyt se päätyi ikkunan eteen makkariin.Kolme kevään Kööpenhaminan reissulta ostamaamme taulua sopii makuuhuoneen tunnelmaan aika kivasti. Onneksi ostettiin ne. Hyviä taulua tai kuvia on mun mielestä aika vaikea löytää.

Tälläinen makkari meillä. Mitäs pidätte?

6 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä hirmuisen kaunis koti eikä makuuhuonen poikkea siitä linjasta:)Kauniita kalusteita,erityisesti nuo vanhat vetoavat minun,kiva kun ei näytä siltä etä kaikki kalusteet on ostettu kerralla ja samasta kaupastakin vielä:) Taulut on kanssa tosi kauniit!

  VastaaPoista
 2. Ihana ja rauhallinen makuuhuone! Seinien väri kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin raikkaat, rauhoittavat värisävyt teidän makuuhuoneessa ja herkullisia yksityiskohtia, tuo lasipöytä erityisesti.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana levollisen tuntuinen makkari! Tuo Singerinjalkapöytä on kyllä aivan ihana!!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis makuuhuone! Ihana tapetti ja Erityisesti pisti silmään nuo yöpöydät, jollaiset itsekkin vastikään löysin käytettynä ja maalasin valkoiseksi, sekä hieman kuluttelin. Kirjoittelin niistä juuri perjantaina, hauska sattuma! Kaunis koti teillä muutenkin, liityn lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, makkari on nyt mun lempparihuone. Vielä niitä listoja yms viimeistelyä vaatii mutta muuten näyttää aika kivalta. Ja niitä tauluja tai muita seinät vielä kaipaavat. Nyt on vielä aika "paljaat".

  Kirsi: minäkin tykkään siitä että kalusteet ovat kodissa kerätyn näköisiä. Niinkuin että näyttää juurikin siltä että ovat vuosien varrella kerättyjä. Toki meilläkin on aika paljon Ikeaa. Niitä tulee ostettua edullisuuden takia kun jotain tarvitsee. Mutta niiden tilalle sitten ehkä pikku hiljaa löytyy todellisia aarteita.

  Villa Harmonia: olen kyllä itsekin aika tyytyväinen tuohon seinien väriin. Se on sellainen viileen rauhoittava, ei yhtään vauvanvaaleansininen.

  Pihla ja AnniK: kiitos :) Lasipöytä on mulle rakas.

  GreyWhiteHeart: Hauskasti sattui. Pitää tulla katsomaan miltä ne sun tuunamana näyttää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...