sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tähtitaivas katossa

Me ollaan oltu koko kesä ilman saunaa. Sitä ei ehditty saada valmiiksi ennen muuttoa ja muuton jälkeen on ollu niin paljon kaikkea muuta. Toissapäivänä alettiin sitten mieheni kanssa naputella sitä kuntoon. Katto ja seinät on jo paneloitu, lauteet pitäisi vielä suunnitella ja toteuttaa. Minä haluaisin normaalia leveämmän alalauteen, koska yleensä istun saunassa alhaalla. Meillä on vaan aika pieni sauna, etten tiedä miten siihen leveyttä saisi tarpeeksi?


Saunan katosta teimme mustan. Se näyttää kuituvalojen kanssa ihan tähtitaivaalta. Seinät käsittelimme harmaiksi sävytetyllä saunasuojalla. Lauteet on tarkoitus käsitellä mustiksi. Haluan valmiissa saunassa olevan hämyisä ja rentouttava tunnelma. Sellainen, että työpäivän jälkeen on ihana oikaista lauteille ja kuunnella hiljaista musiikkia (mies halusi saunaankin kaiuttimet). Vaikka meillä pieni sauna onkin, on siitä tarkoitus tehdä sitäkin hienompi. Ei kauaakaan niin päästään nauttimaan löylyistä :)

2 kommenttia:

  1. Voi, näyttää tosi rentouttavalta paikalta jo nyt. Ihanat nuo valot, sellaiset haluaisin meidänkin saunaan. Ja musta katto sopii upeasti valojen kanssa yhteen.

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavat värit ootte valinneet saunaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...