tiistai 11. tammikuuta 2011

Lahjoja

Ihan pakko on tehdä pieni postaus Myttysen saamista lahjoista. Niin ihania lahjat ovat olleet. Kiitos tuhannesti kaikille sukulaisille ja ystäville. Ihan älytöntä miten pienellä pojalla voikin olla jo niin paljon kaikkea kivaa :) Tiedänhän sen toki itsekin miten pienille on ihanaa ostella kaikkia suloisia tavaroita. Aikuisille ei enää tule niin paljon osteltua synttäri- tai joululahjoja, mutta lapsille on ilo antaa lahjoja. Tässä kuvia muutamista ihanuuksista joita Mytty on saanut.


Iki-ihana ja klassinen Bukowski-nalle.Hauska syntymätodistuksen säilytyslaatikko. Minneköhän äiti sen muuten onkaan laittanut? Täytyypä kaivaa esille ja tallettaa arvoiseensa rasiaan.Hieno säästölipas. Muutaman kolikonkin jo sai sisäänsä.Kauniit kehykset jossa paikat nimelle, syntymäpainolle, -pituudelle ja -ajalle.

Vauva-ajan muistojen säilytykseen tarkoitettu laatikko jossa on sisällä laatikoita ja lokeroita. Tosi ihana minusta. En ole tälläistä nähnytkään aiemmin. Nyt saan kivasti talteen tavarat joita jo olen alkanut keräämään. Esimerkiksi Myttysen nilkassa olleen sairaalanauhan ja ensimmäisen joulun tonttupuvun.Aidot lampaannahka "uggit". Ihanan lämpimät. Pysyy pienet varpaat lämpiminä pakkasessa.
 Ja aika makeet muutenkin :)Muumiastiastosta maistuu varmaan ruokakin paremmalta.


Iso kasa kivoja kirjoja joita voi lukea äitin kanssa. Kaikkia on jo kovasti katseltukin.

 


Ja näiden lisäksi on saatu paljon vaatteita ja iso kasa erilaisia helistimiä ja unikavereita. Tosiaan kuten aiemminkin totesin alkaa meillä nurkat käymään ahtaaksi täällä vuokra-asunnossa. Täytyy olla ahkera raksalla jotta pian päästään muuttamaan. Sillä välin täytyy varmaan raivata pojan tavaroille lisää tilaa viemällä omia roinia varastoon.

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi "uggit" ♥ Pysyy varmaan pienet varpaat lämpiminä! Muutenkin niin sulosia lahjoja pienelle miehelle ootte saaneet..

  VastaaPoista
 2. Me saatin vauvalle kanssa samanlainen kehys erilaisilla reunakuvilla :)
  Sitten meillä on tuo muumi astiasto, sen taisi saada aikanaan meidän esikoinen, nyt 14v.

  VastaaPoista
 3. Hei! Osaatko sanoa, minkä tekemä on tuo muistojen laatikko? Ostin aikoinaan esikoiselle vastaavan Satunallet -firmasta ja nyt he eivät enää sitä myy, kun tarvitsisin kuopuksellekin laatikon...

  VastaaPoista
 4. Nonna: laatikossa ei kyllä lue minkä valmistajan se on, harmi :(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...