torstai 30. kesäkuuta 2011

Punainen ovi...ja arvonta

Tämän punaisen oven taakse pieni ja rakas perheeni on muuttanut. En voisi olla nyt onnellisempi. Kaksi vuotta melko tarkalleen on aherrettu kaikki liikenevä vapaa-aika. Ja aherretaan varmaan ainakin seuraavat kaksi vuotta, jotta saadaan talo oikeasti valmiiksi. Tosi keskeneräistähän meillä vielä on. Kaikki listat puuttuvat ja yläkerta on aivan alkutekijöissään. Mutta siitä viis! Pääasia että pääsimme ikiomaan kotiin.Juhlan kunniaksi lupasin järjestää arvonnan. Se pyörähtää käyntiin siis n-y-t NYT! Arvonta suoritetaan....öö, sanotaanko nyt vaikka puolentoista viikon päästä sunnuntaina. Siinä on varmaan kaikille aikaa osallistua, eikös joo. Eli siis 10.7 julkaisen voittajan, joka saa alla olevan palkinnon: wanhan ajan palasaippuan, tuoksuna vanilja, saippuakotelon ja vieraspyyhkeen.Arvonnan säännöt blogeista tuttuja: kommentista 1 arpa, lukijoille 2 arpaa ja linkittämällä 3 arpaa. ( Voit käyttää linkitykseen ylläolevaa kuvaa) Mainitse kommentissasi monella arvalla osallistut ja muista jättää nimimerkki jos kommentoit anonyymisti! Lisäksi toivoisin pari sanaa siitä, oletko seurannut blogiani kauan vai oletko ensikertaa kyläilemässä ja mistä päädyit blogiini.

Hyvää arpaonnea kaikille ♥

24 kommenttia:

 1. Heippa! Mukana ollaan heti kolmella arvalla ja blogia olen seuraillut lähes siitä saakka kun itse blogimaailmaan eksyin :)

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Olen löytönyt blogisi Marikan blogin kautta. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Löysin tänne blogiisi noin kuukausi sitten, luultavasti Polkadotin sivupalkista mielenkiintoisen kuvakkeen bongaamalla... Arvonnassa mukana kahdella arvalla, itsellä kun ei ole blogia jonne linkitellä, harmi. Palkinto on kyllä todella houkuttava.

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Olen lukenut blogiasi 2010 vuoden lopusta asti. Viihtynyt olen juttujesi parissa vaikka kommentointi välillä jääkin :) Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin!!! Kyllä teillä on iso työ takana ja varmasti ihana päästää omien seinien sisälle rakentamaan kotia :)
  Mukana arvonnassa ilmanmuuta ja kahdella arvalla! Klikkauduin taas lukijaksi, mitä ihmettä tämä bloggeri sekoileekin, postun kokoajan lukijana teidän ihanien blogeista :/

  Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 6. Hei !

  Löysin ihanan blogisi jostain mutkien takaa juuri äsken! Ihanalta näyttää!
  Arvonnassa mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 7. Osallistun yhdellä arvalla arvontaasi. Olen ekaa kertaa sivuillasi. ihan mukavalta näyttä tulen toistekin kylään. T. Maija

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkkauksesta, tulnpas ottamaan osaa arvontaan :) Voi onnellisia hetkiä uuteen kotiin! Tuo tunne on ihana kun pitk uurasttettu ja kun vihdoin pääsee muuttamaan! Kolmella arvalla lähden arpaonnea koittamaan :)

  VastaaPoista
 9. Heippa, ekaa kertaa vierailulla. Yksi arpa minullekin, kiitos! Vastavuoroisesti voit klikata myös minun blogiini ja osallistua arvontaan.. ;) Ja hei, paljon onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 10. Heippa, onnea uuden kodin johdosta. Saisiko lisää kuvia? Osallistun arvontaan, tottakai :) Olen käynyt blogissasi muutaman kerran aiemminkin. Lea79

  VastaaPoista
 11. Heippa! Kivan näköinen blogi sulla, liityin lukijaksi :)
  Ja jeee, heti arvonta, heitän mukaan 2 arpalippusta.

  VastaaPoista
 12. Kiva blogi sinulla! Ensimmäistä kertaa kävin vierailulla, ja tuolta Diagnoosi:sisustusmanian kautta tänne löysin. :)

  VastaaPoista
 13. Kokeilen onneani kolmella arvalla!
  Onnea uuteen kotiin!!upean näköinen talo teille tulikin!<3
  Laita pian lisää kuvia!:)

  VastaaPoista
 14. Heips!

  Rakentaja-äippä osallistuu kahdella arvalla ja löysin tänne seuraamani blogin kautta, joka oli linkittänyt kilpailusi. Liityin heti lukijaksesi, sillä samat "harrastukset" on täälläkin. Vauva-elämää meillä tosin on sitten eletty 8 ja 13 vuotta sitten ;)

  VastaaPoista
 15. Onnea uuteen kotiin! Osllistun 3 arvalla. Oon vieraillut täällä viime syksystä lähtien :)

  VastaaPoista
 16. blogisi on aivan ihastuttava. Seuraillut olen lopputalvesta ja aina kun kaipaan irtiottoa omasta arjesta tulen kurkkimaan mitä teidän maailmassanne on taas tapahtunut. Ihana talo, ihana mytty ja kaikki.. Osallistun arvontaan vain näin kommentoimalla eli yhdellä arvalla. Onnea kaikille arvontaa ja ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 17. Täällä on niiiin kaunista. Taidampa vierailla useamminkin. Liityin lukijaksi (vaikka sen nykyisin tuo bloggerin kanssa niin hankalaa onkin :D). Siis kahdella arvalla mukana.Olisipa nyt onni mukana!
  Charlotte

  VastaaPoista
 18. Paljon Onnea Uuteen Kotiin!
  Ihania yksityiskohtia, löysin juuri blogisi.
  Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

  -Muumimamma-

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana, olen säännöllisen epäsäännöllisesti käynyt tänä kesänä lukemassa blogiasi kun sen alkukesällä löysin, yhtään en kyllä muista reittiä, että miten ensi kertaa mahdoin tulla.. Nyt tuli kirjauduttua lukijaksikin. Ihanat arvottavat!

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukana. Jostakin toisesta blogista löysin tieni tänne...

  VastaaPoista
 21. Yhtään en muista reittiä, miten olen tänne alunperin tullut, mutta nyt olen käynyt säännölliseen (niin säännölliseen kuin kesällä nyt tulee koneen viereen istahdettua) katsastamassa kuulumiset. Onnea uuteen kotiin! Kyllä ne tavarat ajan kanssa paikkansa löytävät.

  VastaaPoista
 22. Hei
  Mukana kahdella arvalla, harmi ettei ole omaa blogia jonne linkittää..
  Löysin reitin blogiisi loppukeväällä ja useimmiten koneen viereen istahtaessa tulee käväistyä katsomassa onko tullut päivitystä. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 23. Heippa! Oma koti onnenpesä -blogin kautta tänne eksyin, ekaa kertaa siis kylässä! :)
  Kahdella arvalla voisin osallistua, sillä liitynpä tästä lukijaksesi. :)

  VastaaPoista
 24. heips kahdella arvalla koetetaan onnea, ja ensimmäistä kertaa eksyin tänne jonkin toisen blogin kautta mutta liitynpä heti lukijaksi:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...