perjantai 10. kesäkuuta 2011

Huh hellettä!

Kyllä nyt on lämmin! Ihan hitusen liikaa minun makuuni. Kello on nyt yhdeksän illalla ja meidän terassin mittari näyttää vaivaiset 33 astetta. Et sillee... Koko viikko on vietetty Myttysen kanssa ulkona (varjossa) ja tehty kaikkea kesäkivaa. Sisällä kotona ei todellakaan voi olla, ihan liian kuuma ja tunkkainen ilma. Meillä kun ei kissojen takia voi pitää ovia ja ikkunoitakaan auki. Noh, on ainakin tosiaan tehty vaikka ja mitä. On käyty syöttämässä sorsia ankkalammella, syöty jäätelöä vesitornissa (Myttykin sai nuolaista mehujäätä), uitu maauimalassa, konttailtu pitkin puistoja ja tutkittu kukkia, pulikoitu terassilla vesisangossa ja välillä käyty viilentymässä siskoni ihanan ilmalämpöpumpun alla. Mahtava laite, sanon minä.
Mytty on ollut aivan innoissaan lämpimästä kelistä ja paljaista varpaistaan. Hih, miettikääs itse. Ensin tuijottelet elämäsi ensimmäiset kuukaudet samoja paikkoja kotosalla kun on kauheat pakkaset eikä mihinkään voi mennä. Ja kun on niin pieni ettei vielä mitään osaa tehdäkään. Ja sitten yhtäkkiä maailma avartuu. Ulkona ollaan koko ajan, joka päivä näkee ja kokee uusia ihmeellisiä asioita. Poika nauttii ja äiti nauttii kun saa seurata rakkaan intoa. Vielä on pari hellepäivää jäljellä ennenkuin ennusteen mukaan viilenee. Saas nähdä mitä kivaa vielä keksitään...

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Ihana pieni kesämies!:) Ei tosiaan tarvi nyt pakkautua hirveisiin toppapukuhin ulos lähtiessä, mutta kyllä on omat haasteensa tässäkin säässä :D Kaunista viikonloppua sinnekin päin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...