sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulupukinpaja II

Kehdon lisäksi pajastani valmistui myös pari tilkkupeittoa ystävieni vauvoille. Tämän turkoosi-harmaan täkin kankaat valitsin Paa pii-putiikista tilaamani kissahelistimen mukaan. Sen aion kääräistä pakettiin täkin mukaan.

On ihanaa kun viime aikoina useat ystävistäni ovat saaneet vauvoja. Ja pari vauvaa on vielä alkuvuodestakin syntymässä. Kiva olla samaan aikaan samassa elämäntilanteessa. On aina joku, jolta kysellä neuvoja tai vain jakaa tunteita kun on vähän vaikeampaa.

Tähän toiseen täkkiin käytin hiukan vaaleampia ja herkempiä kankaita. Molemmat näistä ovat tulossa poikavauvoille, joita onkin syntynyt ystäväpiiriini paljon. Kaksi täkkiä minulla vielä on tekemättä. Ne ovatkin tulossa tytöille, joten pääsenkin vaihteeksi sommittelemaan suloisia vaaleanpunaisia kankaita :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania tilkkutäkkejä. Ihanat värit. Uskon, että tuntuu mukavalta kun ystävät ovat samassa elämänvaiheessa. Sitä olenkin monesti jo murehtinut, kun ystäväpiirissämme moni on jo toisella "kierroksella" ja meillä ei vielä yhtäkään elämäntilanteesta johtuen. No jos sitten kun ystävillä kolmas tulossa ehtii itsekkin mukaan =)
    Mukavaa neljättä adventtia!

    VastaaPoista
  2. No sittenhän sinulla on paljon kokemusta ystäväpiirissä kun vauva-aika tulee :) Eiköhän joku ystävistänne osu teidänkin kierrokselle. Hyvää Joulunodotusta sinulle. <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...