perjantai 21. tammikuuta 2011

Lisää ale-ostoksia

Viime aikoina olen hiukan alkanut lipsua päätöksestäni olla ostamatta mitään uusia sisustustavaroita ennen kuin asumme uudessa talossa. Kai se on aiheutunut siitä kun talo oikeasti alkaa olla jo loppusuoralla :) Nyt on vaikea hillitä itseään kun kaikkia ihania juttuja näkee alennuksella. Ja kun eihän niitä tarvitse säilöä kaapeissa kun parisen kuukautta enää. (Olemme asettaneet vapun tavoitteeksi muuttopäivälle.) Enkä ole muutenkaan ostanut kuin jotain ihan pieniä juttuja :) Sellaisia jotka on helppo piilottaa mieheltä johonkin kaappiin. Mitään uutta kun siis ei saisi nyt ostaa.


Mutta eihän tälläistä tuiki tarpeellista rautaista isoa avainta voi jättää kauppaan? Eihän?Ja valokuvakehyksiä nyt aina tarvitaan...Ja ihanille Pentikin Hippiäinen-sarjan lakanoille nyt ainakin on käyttöä. Tosi suloiset.


Uusia lukijoita on aina silloin tällöin ilmaantunut seurailemaan pientä blogiani. En ole aina huomannutkaan missä vaiheessa joku on liittynyt jos ei ole mitään kommentoinut. Joten toivotan nyt siis kaikki uudet ja vanhemmatkin lukijat tervetulleiksi :) Tosi kiva kun joku on löytänyt tiensä tänne. Toivottavasti viihdytte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...