tiistai 7. joulukuuta 2010

Talolla tapahtuu

Vauvan syntymästä johtuneen tauon jälkeen talollamme on alkanut jälleen tapahtua. Olemme aloittaneet oikein kunnon loppurutistuksen. Aiomme ahkeroida kaiken mahdollisen ajan, jotta pääsisimme viimein muuttamaan uuteen kotiin. JOS kaikki menee hyvin, se voisi olla mahdollista jo helmikuun aikana. Eli pari kuukautta enää!

Muurari sai kaakelitakkamme valmiiksi. Se on kyllä mielestäni tosi kaunis. Malli on Uuniseppien Sonaatti. Aika yksinkertainen ja siro, sopii hyvin olohuoneemme nurkkaan.Uskon, että tulemme käyttämään takkaa paljon. Sekä lämmittämiseen että tunnelmaa tuomaan. Mikäs ihanampaa kuin nauttia tulen lämmöstä talvisen ulkoilun jälkeen. Ja pääsee paistamaan makkaraa omassa takassa :)

5 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy myös tuollainen uuniseppien takka, muuten samanlainen, mutta luukut on erilaiset. Oon tykännyt hirveästi! Haluttiin simppeli malli, ilman mitään "hyllyjä".
  Kaunis on!

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle blogiisi, joka saa minusta varmasti uuden lukijan, jahka ehdin paremmin tutustumaan :)

  Tuo takka on todella kaunis, juuri sellainen, millaisen haluaisin omaan tulevaan talooni, mikäli sellaista aletaan keväällä rakentamaan.

  VastaaPoista
 3. Marika: MInäkin ajattelin että mahdollisimman yksinkertainen on kaunein ja aikaa kestävin vaihtoehto.

  Pihla: Kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Kauniin siron takan olette valinneet <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...