keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Yläkerrasta


Mieheni on ollut ihan hirrrveen ahkera yläkerrassa. Toinen pääty, eli meidän makkari ja vaatehuone, alkaa olla jo kutakuinkin valmis. Vaatehuoneeseen ollaan raahattu jo laatikoittain tavaraa. Mitään varsinaista säilytys/hyllyjärjestelmää sinne ei nyt tässä vaiheessa tehdä. Sinne kun pitää saada kaikki ylimääräinen tavara ja työkalut talon toisesta päädystä, jotta päästään rakentamaan sitä puolta.


Mytty on ollut yläkerrasta ihan innoissaan. Isänsä on hänet sinne kantanut tikapuita pitkin tutkimusmatkalle. Portaatkin on jo toimitettu muttei olla saatu niitä vielä asennettua. Nyt ne on laatikoissa tossa olohuoneessa ja aulassa.. huoh. Jos nyt viikonloppuna saatais ne laitettua.


Makuuhuoneeseen löysin K-Raudan valikoimasta tapetin. Siinä on tosi kauniilla sinisellä pohjalla hopeanväristä kuviota. Tossa kuvassa kuvio oikeen hohtaa kun voimakas rakennusvalo on suunnattu siihen. Ei oikeasti ole noin kiiltävä, enemmänkin sellainen matta ja melko huomaamaton. Kolme seinää maalattiin tapettiin sopivalla sinisella maalilla. Lopputulos kuultovalkoisen lattian kanssa on tosi rauhoittava niin kuin halusinkin.


Vaatehuoneessa on tilaa neliöissä ihan runsaasti. Siinä on kuitenkin tollainen vino katto, joka tekee sen suunnittelusta varmaan aika haasteellista. Täytyy pikku hiljaa mittailla ja miettiä millaisia hyllyjä sinne laittaisi jotta saadaan tila hyödynnettyä. Vinkkejä otan mielellään vastaan. :) 4 kommenttia:

 1. ihana pieni remonttiapulainen siellä :)

  VastaaPoista
 2. :) Niin onkin ja aina auttamassa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis tapetti ja lattia! Vaatehuone näyttää ihanan isolta, vaikka tuo vino katto saattaa tosiaan olla hieman haastava. Joku piiitkä ja matala säilytysjärjestelmä/kaapisto koko pituudelta tuolle matalalle seinälle voisi olla kätevä. Teidän yläkerrasta tulee varmasti hieno.

  VastaaPoista
 4. Tapetti on kyllä tosi kaunis. Kivasti valossa hohtaa. Remonttiapulainen taitaa olla samoja ikiä, kun meidänkin neiti :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...