maanantai 13. joulukuuta 2010

Pikku taiteilija

Viikonloppuna Myttynen pääsi taiteilemaan :) Halusimme tallentaa hänen pienet suloiset jalanjälkensä muistoksi vauva-ajasta. Löysin paikallisesta lastentarvikeliikkeestä valmiin pakkauksen, jolla sai helposti tehtyä kipsivaloksen poitsun askelista. Pakkaukseen kuului kipsijauhe ja kauniit kehykset johon valoksen pystyi suoraan tekemään. Ihan täydellistä jäljistä ei tullut, muttei haittaa yhtään! Aikas liikuttavat kuitenkin... Miten nuo jalat voivatkin olla noin pienet? Ja ihastuttavat mini-varpaatkin...
Lisäksi teimme vielä sormiväreillä jalanjäljet värilliselle kartongille. Nämä ajattelin laittaa poitsun vauvakansion väliin muistoksi.

4 kommenttia:

 1. Suloinen taulu ja ihana muisto vauva-ajasta, joka kiitää ohi ihan hirmuisen nopeasti! Meiltäkin löytyy tuollainen tarvikepakkaus, mutta aikanaan ohjeita lueskeltuani koin homman jotenkin hankalaksi, eikä niitä jalanjälkiä tullut sitten ikinä ikuistettua taululle. Harmittaa nyt kyllä vähän. Ilmeisesti ei ollut sitten ollenkaan hankala juttu?

  VastaaPoista
 2. Ihana taulu!! Suloiset pient varpaat. Siitä jää ihan muisto pienistä jaloista kun ne kasvavat. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Pihla: Ei ollut kyllä yhtään hankala juttu. Voi kun et tullut tehneeksi :( Minkäs ikäinen teillä olikaan? Voisiko siihen nyt painaa vaikka kädenjäljen?

  Suvi: Kiitos ja hyvää viikkoa sinnekin :)

  VastaaPoista
 4. Nyt taitaa olla myöhäistä, ellei sitten koita taiteilla kun poju nukkuu. Vilkas 2v. ei ole ihan helpoin yhteistyökumppani tuohon touhuun :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...