torstai 14. lokakuuta 2010

Puuhastelua kotosalla

Tänään olen puuhastellut kotosalla vaikka ja mitä. Yritän pitää itseni "kiireisenä", jotta aika kuluisi nopeammin. Kotitöiden jälkeen saatoin kasan ompeluksia ajantasalle. Miten niitä aina ehtiikin kertyä niin iso kasa.. Ompelin siskontytölle ( 3v ) pari täkkiä leikkeihin. Ihan vaan yksinkertaisesti kangasta ja taakse tikkivuori, jonka sitten tikkasin päältä. Jospa hän nyt antaisi pikkuveljensä ( 5kk) lattiatäkkien olla ja ottaisi nämä leikkeihinsä :)Lisäksi ompelin samaiselle pikkuneidille joululahjaksi hernepusseja. Olen nähnyt hernepusseja monessa blogissa ja niissä on kerrottu kuinka pienet niistä kovasti leikeissään tykkää. Siitä se idea siis lähti. Pusseja tulee viisi ja niihen kuhunkin tulee neidin etunimen kirjain. Niillä voi siis opetella oman nimen kirjoitustakin! Herneitä minulle ei kaapissa ollut, joten täytän pussukat seuraavan ompelu-inspiksen iskiessä :) Ompelin hernepusseille myös soman säilytyspussukan.

Massu-vauvalle ompelin vielä yhden pussilakanan lisää. Käytin siihen vanhaa käsintehtyä pitsiä lakanasta, jonka sain mieheni mummolta. Siitä en nyt saanut hyvää kuvaa, lisätään se myöhemmin... Ommellessa päivä menikin mukavasti ja oikein hämmästyin miehen saapuessa kotiin. Voiko kello olla jo noin paljon! Eipä höyrynneet lihapadat tänään valmiina :)

Huomenna Helsinkiin häämessuille kaasoilemaan :) Ihanaa kun on häät tiedossa, rakastan häitä...

1 kommentti:

  1. Ai niin, minullakin on hernepussien teko kesken. Jäi kesken muuttovaiheessa eli yli vuosi sitten. :) Eikä ole ainoa keskeneräinen asia. Tuli kyllä söpöjä hernepusseja sinun käsistäsi, ihanat kankaat ja hyvä idea nuo kirjaimet!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...