sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tuumailuja yläkerrasta

Joulun pyhien jälkeen aloitettiin taas rakentamaan meidän yläkertaa. Toinen pääty on nyt saatu valmiiksi saumausta ja pohjamaalausta varten. Toisen päädyn väliseinät olisi vielä tekemättä. Nyt on siis makuuhuone ja vaatehuone jo aika pitkällä. Tältä ylhäällä näyttää.
Molemmissa kuvissa meidän makuuhuone, yläkuvassa näkyy oviaukko vaatehuoneeseen ja yläkerran aulaan. Aika kolkolta näyttää noi maalaamattomat kipsilevyt seinissä. Toisella puolella yläkertaa näyttää vielä tältä:Ihan täynnä rakennustarvikkeita, maaleja, työkaluja ja muuta roinaa. Meidän täytyy vaan edetä huone kerrallaan ja siirrellä tavaroita paikasta toiseen sitä mukaa kun homma etenee.

Olen jo jonkin verran kiertänyt etsimässä tapetteja ja miettinyt maalisävyjä. Mutta on tää aina niin hankalaa. Tai siis tiedän kyllä ihan tarkkaan mitä haluan, mutten vaan löydä mielikuviani vastaavia tapetteja. En kuitenkaan haluaisi kaikkia seiniä pelkillä maaleilla. Tapetti kuitenkin pehmentää ilmettä ja tuo hyvin fiilistä tilaan. Makuuhuoneen väreiksi olen suunnitellut vaaleanharmaata, valkoista, pellavaa ja sinistä. Sinne tuntuu olevan erityisen hankalaa löytää oikeanlaista tapettia jossa mielellään siis olisi noita haluamiani värejä. Alla muutama löytämäni inspiskuva pitämistäni makuuhuoneista:


Muuten yläkertaan tulee samoja sävyjä kuin alakerrassakin: vaaleita ja rauhallisia. Toivottavasti sellaisia mihin ei ihan heti kyllästyisi. Tapettien metsästys taitaa jatkua tänään. Illalla surffailin jo aika monien liikkeiden nettisivuilla mutten löytänyt yhtäkään mieleistä mallia :( Tänään käyn tarkistamassa muutaman auki olevan liikkeen valikoiman. Olisi niin kiva jos ensi viikolla pääsisi jo maalaamaan makuuhuonetta!


Aurinkoista sunnuntaita kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Kauniita tapetteja tuossa alakuvassa!

  VastaaPoista
 2. Levytetyt seinät ovat aina ilo silmälle. Sittenhän puhutaan oikeastaan enää pienestä pintaremontista, kunnes on valmista. :) Tapettien valinta on vaikeaa, mutta jotenkin ne valinnat aina loksahtavat kohdalleen lopulta, kun jaksaa nähdä vaivaa. Toivottavasti löytyy se täydellinen tapetti. Suunnitelmat kuulostavat ihanan levollisilta.

  VastaaPoista
 3. Oi, mä näytin noita kuvia miehelle sillä mielellä että *vink vink*...meillä kun toi yläkerta olis tosiaan laittamista vaille. ;) (no, meidän makkari tuli edellisessä rempassa laitettua kyllä)

  Onnea tapetinmetsästykseen! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis blogi sinulla, jäin heti lukiaksikin! :)

  Kauniita tapetteja!

  VastaaPoista
 5. Mäkin klikkasin itseni lukijaksi :) Kivoja juttuja, pitää tutustua paremmalla ajalla lisää.

  VastaaPoista
 6. Tuo maalipurkkiläjä näyttää NIIIIN tutulle! :) Meillä on tosin yksi kokonainen varastohuone, jonka remonttia odotellaan vielä.. En ymmärrä, mihin nuo kaikki jämämaalipurkit varastoidaan! Toisaalta niillä ei tee mitään, mutta jos tarvitseekin yllättäen korjausmaalata, niin juuri oikealle sävylle onkin käyttöä.. :/

  Kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...