tiistai 12. lokakuuta 2010

Syysmyrskyä paossa...

Tänään olen viettänyt koko aamupäivän sisällä lämpimässä, peiton alla paossa ulkona riehuvalta syysmyrskyltä. Täällä meillä ainakin tuulee kovaa sekä sataa veden ja rännän sekoitusta miltein vaakatasossa. Tällaisena päivänä en nenääni ulos pistä, ellei ole aivan pakko. On ihanaa sytytellä paljon kynttilöitä ja käpertyä peiton alle kissat kainalossa lukemaan kirjaa. Lisäksi vielä nauttia lämmintä juomaa ja suklaata :)


Otin muutaman kuvan nykyisestä väliaikais-kodistamme. Tämmöisinä sadepäivinä tulisi normaalisti huseerattua kodin sisustuksen parissa, vaihtamalla tavaroiden ja huonekalujen paikkaa tai kaivamalla varastoituja tavaroita esille. Tähän asuntoon muuttaessamme tiesimme ja toivoimme visiitin jäävän lyhytaikaiseksi. Suurin osa huonekaluistamme ja miltei kaikki sisustusesineet on varastoituna vanhempieni autotalliin. Vain muutama taulu ja hääkuva on vanhoista tavaroistamme päässyt tähän asuntoon. Ja tietysti kaikki mitä vähän yli vuodessa olen ehtinyt tänne ostaa :) Rakennusaikataulumme kun on venähtänyt jo puolella vuodella ja minusta se on sietämättömän pitkä aika asua kodissa, jossa ei ole omia rakkaita tavaroita. Kaikista itsehillintäyrityksistä huolimatta on tännekin siis pikku hiljaa ilmestynyt jos jonkinmoista kirppiksiltä löydettyä rompetta :) 
Mariskoolit löytyvät keittiön hyllyn päältä. Niitä käytän paremman puutteessa kyntilälyhtyinä ja tietysti tarjoiluun. Tällä hetkellä esillä on mustat, kirkkaat ja valkoiset. Pois pakattuna löytyy kyllä muitakin värejä :)  Kahvilataulut myös keittiössä.Meiltäkin löytyy vanhasta ompelukoneenjalasta tehty pöytä. Niitä näkee aika monessa kodissa. Ollut minulla jokaisessa kodissa lapsuudenkodista muutettuani ja tulee seuraamaan uuteen kotiinkin.

Buddha-patsas ja puusta kaiverretut taulut ovat muistoja kahdelta lomamatkalta Thaimaahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...