tiistai 19. lokakuuta 2010

Askareita ja askartelua...

Jos sitä aamukahvin ja -lehden jälkeen vähän siivoilis. Laittais pyykkejä koneeseen ja astiat pesuun. Pesis kylppärin ja vessan, no samalla muutkin lattiat. Järjestelis vähän vaatekaappeja, kaivelis vaikka talvivaatteita esille. Vois siivota terassin ja sisääntulon, muutenkin katsois että piha on talvikunnossa. Kävis ruokakaupassa... ja ainiin postissa odottaa Elloksen lähetys. Ulkoilemaan ehdottomasti, raitis ilma piristää ja sen jälkeen voisi saada nukuttua päiväunet. Kaikki kirjat ja lehdet olen jo lukenut. Kirppiksillä tai kaupoissakaan ei jaksa aina juosta... Mitäs muuta?

Ai mut jos tekis uuden nuppineulatyynyn. Mihin lie vanha pakattu muutossa...


Ja tällänen siitä sitten tuli :) Käytin siihen kaapista löytyneen lasipurkin, jossa voi pitää lankarullia ja silmäneuloja. Kannen päälle pehmustetta ja kangasta, sekä hiukan pitsiä helmaan. Ajaa varmasti asiansa ja helpottaa ompelutöitä, kun ei tarvitse kalastella nuppineuloja jonkun kupin pohjalta. Ja mikä tärkeintä, sain taas rattoisasti tämänkin päivän kulumaan. Alkaa tässä tekemiset tosiaan loppumaan ja pitää keksiä kaikkea turhuutta päiviä täyttämään :) 

Vielä on kaksi päivää laskettuun aikaan. Ja sehän ei tietysti takaa, että poitsu silloinkaan vielä saapuu. Nämä raskauden viimeiset päivät ovat olleet henkisesti aika raskaita. Mihinkään ei oikein osaa keskittyä. Läheiset kehottavat lepäämään kun mahdollisuus siihen vielä on, mutta kun ei väsytä eikä osaa rauhoittua... Jännittää ja jokaista masusta tuntuvaa liikettä jää oikein kuuntelemaan ja seuraamaan. Tämä mami saa kyllä hepulin jos ei kohta ala tapahtumaan...

6 kommenttia:

 1. Ihana nuppineulatyyny. Muistan kun itse olin viimeisilläni raskaana niin se aika mateli, voi että se mateli. Voimia loppurutistukseen, kyllä se odotus pian palkitaan

  VastaaPoista
 2. Jaksuja viimeisiin päiviin!Muistan tuon kun ei oikein mitään tekemistä meinannu enää keksiä!
  Neulatyynystä tuli tosi kiva!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna ja Maija :) Eilisen hepuloinnin jälkeen keksin että voisinkin alkaa tehtailemaan jo joulukortteja... Niitä on aina kiva väkertää ja aikaa saa kulumaan. Tänä vuonna kortin varmaankin saa kaikki kaukaisimmatkin sukulaiset :)

  VastaaPoista
 4. hieno neulatyyny, kiva idea!
  Tulin tutustumaan tänne blogiisi ja jäänkin seuraamaan:)

  VastaaPoista
 5. Hei Marika,
  kiva kun eksyit blogiini :) Tervetuloa seuraamaan höpinöitäni kodistamme, rakentamisesta ja pian varmaan vauvastakin. Tänään on siis laskettuaika pojallemme. Vielä kun saisi tuon viestin perille masuun, että aika tulla ulos sieltä :)

  VastaaPoista
 6. Tuo on aivan kertakaikkisen ihana. Ehkä minullakin on joskus tulevaisuudessa aikaa väkertää tuollainen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...