lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ihan pihalla


Upea ilma ollut taas tänään. Mittari näytti lähemmäs kolmeakymmentä astetta. Tosin näin viimeisillään raskaana en välttämättä kaipaisi ihan noin korkeita lukemia. Onneksi meillä on aika varjoisa ja viihtyisä terassi. Ulkona ollaan oltu koko päivä aamusta asti.


Sain vihdoin maalattua terassin lastenkalusteet valkoisiksi. Tuli taas niin paljon raikkaamman näköistä.

Vanha pärearkku toimii hyvänä säilytystilana terassilla. Amppelimansikka tuottaa satoa pikkuhiljaa. Pari mansikkaa päivässä.

Aurinkoiselle ikkunalle laitoin liljoja kasvamaan siemenistä. Saas nähdä miten käy. En ole mikään viherpeukalo.AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!


4 kommenttia:

 1. Kyllä nyt hellettä pitää =) On varmasti hieman ahdistavaa näillä keleillä masun kanssa. Toivotaan, että kuuluu pian =) Olen ollut taas viikon blogiatauolla ja elänyt kirjojen parissa. Gradua on painettu tuhatta ja sataa ja olen saanu homehtua kirjastossa näilä keleillä, mutta päätös on tehyt ja nyt se tehdään pois, säällä kuin säällä. Kivoja löytöjä olit tehny kirpuilla, kun kerroit. Ja tuo vauvapeitto on niin ihana. Multa ei tuo virkaaminen oikein suju. Muistan vieläkin se kolmannen luokan pannulapun ja sen jälkeen ei ole virkkuukukku heilunut =) Kive fiilis teillä terassilla. Aurinkoista viikonloppua myös sinne!!!

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä hiukan ahdistaa helle kun on mahassa pieni patteri mukana :) Mutta nyt on kyllä niin kuuma että varmaan kaikilla on tukala olla oli raskaana tai ei. Meillä on taas mittari näyttänyt yli 30 astetta tänään. Mytty on tyytyväinen kun hänellä on oma uima-allas takapihalla :) Mäkin voisin mennä tietty sinne makailemaan...

  Sä olet kyllä aika sankari kun jaksat raataa näillä keleillä. Toisaalta, kun nyt ahkeroit niin sitten se on tehty. Tsemppiä kovasti sulle!

  En minäkään mikään huippuvirkkaaja ole. Noi isoäidinneliöt nyt onnistuu kun niitä olen harjoitellut. Mutta niistä saa kyllä kivoja peittoja aikaan. Taas olisi työn alla yksi, lahjaksi tällä kertaa.

  Oikein ihanaa kesäviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla. ü. Kuvat ovat ihastuttavia. - Hanna

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...