keskiviikko 21. joulukuuta 2011

20. ja 21. luukku


Tänään Kissanminttutiellä avataan tuplaluukku. Hieno päivittäinen suora meni nyt harmittavasti rikki. Eilen minulla oli niin kamala migreeni ettei tullut mieleenkään ruveta kuvailemaan ja bloggaamaan :( Eipä tämä nyt niin vakava asia olekaan.

Luukkujen takaa löytyy meidän joulukuusi. Se on nyt koristeltu ja voi että onkin nätti. Ensin ajattelin ettei meille sisään tule kuusta ollenkaan. Terassin kuusen piti riittää. Mutta mieli muuttui kun joulu läheni. Kyllähän aidon kuuden tuoksu on niin jouluinen etten halunnut jäädä ilman sitä.


 

Kuusemme ei ole kovin korkea vaan se on sijoitettu puuarkun päälle. Näyttää komeammalta mutta toki siihen on ihan käytännön syykin. Jos Mytty ja kissat jättäisivät kuusen nyt rauhaan... Taitaa olla turha toivo. Alaoksan koristeet ei kauan paikallaan pysy kun niitä käy pienet läpsimässä. Pari koristetta on mennyt jo rikkikin, mutta mitäs tuosta. Niitä saa kaupasta lisää. Ehkä kuusi myös lakkaa kiinnostamasta kun sitä saa ihmetellä ja tunnustella pari päivää.
Tänä vuonna koristelin kuusen valkoisella, ruskealla ja metallinsävyillä. Ajatuksena on tehdä joulu-kattauksesta myös sen värinen. Muutamissa blogeissa on jo ollut ihania kuvia harjoituskattauksista. Niistä olen saanut hyviä ideoita myös omaan kattaukseen. Mites te, aiotteko koristella jollain tietyillä väreillä? Huikatkaa jos blogeistanne löytyy kattauskuvia :)

2 kommenttia:

  1. Söpö kuusi on teillä, ja totta ettei aitoa kuusta voita mikään! Mullakin käväisi eilen mielessä, ettei koko kuusta hommata, mutta hetken vaan ja tänään mies sen metsästä oli hakenut. :)

    Me koristellaan kuusi kaikilla vuosien varrella kerääntyneillä ja saaduilla/perityillä koristeilla. Olen joskus hetken miettinyt että olisko kuusi "tänä vuonna" tietyn teeman mukainen, mutta ei pysty. Pakko saada ne kaikki muistoja herättävät koristeet mukaan...

    Ihanaa joulunaikaa! :)

    VastaaPoista
  2. Voi tommoiset perintö tai muisto-koristeilla onkin varmaan ihana koristella. Meillä ei sellaisia olekaan. Tai ehkä sellaiseksi voisi laskea kun minulla on tapana joka vuosi ostaa joku kalliimpi yksittäinen koriste. Esim joku käsityönä tehty koriste tai esine josta voi nauhan lisäämällä tehdä koristeen. Ne kun laittaa kuuseen muistaa aina mistä se on ostettu. Saatan siis ostaa joltain matkalta jo paljon ennen joulua... Ei aina tarvitsekaan olla niin sävy-sävyyn. Mutta nyt kun vietämme ensimmäistä joulua omassa kodissa tuntuu että haluan oikein miettiä tarkkaan kaikki koristelut yms... :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...