tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pomp De Lux


Posti toi tilaamani Pomp De Lux-lastenvaatteet. Aikas makeita onkin :) En mä mitään isoa tilausta tehnyt, parit puserot, housut ja simmarit Mytylle ja mekko vauvalle. Joo siis tyttöhän meille on toukokuussa tulossa. Aikas ihanaa! Kai se aika varmaa tietoa on, kun kahdessa ultrassa on meille näin sanottu. Ja parempi nyt ollakin, kun kaikki pojan vauvavaatteet on myyty kirppiksellä ja pinkkiä ostettu tilalle.
Mutta siis ne Pomp:in vaatteet. Onko teille tuttu merkki? Mä olen kyllä aika ihastunut niiden tyyliin ja laatuun. Vaatteet on supersuloisia, värit kauniita ja mallit kekseliäitä. Ei ihan sellaista peruskauraa jota kaikissa ketjuissa myydään. Ja hintakaan ei päätä huimaa. Meillä vaatteet on ainakin kestäneet tosi hyvin käyttöä ja pesua. On pysyneet mitoissaan ja nukkaantumatta. Nyt tilasin Mytylle tähtiä ja raitaa, tollasta ameriikan meininkiä. Varsinkin noi simmarit on niin hienot.


Katsokaa nyt näitäkin pieniä tyttöjä. Ihania! Olisin voinut tilata vaikka ja mitä. Pienten vaatteet vaan alkavat vasta koosta 80, joten ei nyt ollut järkeä tilailla enempää etukäteen kaappiin roikkumaan. Pystyin jotenkuten hillitsemään itseni :) Syksyn mallistosta sitten voisikin jo ehkä ostella enemmän...Pomp De Luxiin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Niin ja muistakaas käydä osallistumassa arvontaani, siihen pääsee TÄSTÄ.

2 kommenttia:

  1. No eikö olekin. yritän kovasti laskeskella missä vaiheessa vauva on kasvanut kokoon 80. Ja siis hän ei tosiaan ole edes syntynyt vielä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...