maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pääsiäisviikko


Voi että, pääsiäisviikko alkoi niin ihanan keväisenä ja aurinkoisena. Eilen lämpötila nousi jo reilusti plussan puolelle, tuli niin keväinen fiilis, ekaa kertaa pitkältä tuntuneen talven jälkeen. Pienen noita-pojan kanssa käytiin tietysti virpomassa lähellä asuvat mummot ja iso-mummo, syötiin vatsat täyteen suklaamunia ja muita herkkuja. Miedänkin oven takana ehti käydä virpojia ennen kuin lähdettiin omalle kierrokselle. On ne lapset vaan tosi suloisia vaatteissaan ja lorutellessaan. Ja varsinkin tietysti oma murunen. Oli aikas liikkistä kun kaksi ja puoli-vuotias ihan tohkeissaan lorutteli "virvon varvon, tuoreeks terveeksi, palkka mulle..." Hienosti meni mutta oltiin sitä kyllä harjoiteltukin paljon :)


Kiva kun tämä työviikko on vain nelipäiväinen ja sitten alkaa pitkä vapaa. Meillä on taas tarkoitus tehdä kotihommia vapaiden aikana. Yläkerran listoitusta ja sitten vihdoin siirrytään vauvan huoneeseen. Siellä pitäisi asentaa lattia, maalata, tapetoida ja listoittaa. Ei mikään iso juttu. En millään malttaisi odottaa. Kaksi kuukautta vielä laskettuun aikaa. Hirveä hinku olisi tehdä kaikkea valmiiksi nyt kun vielä jaksaa. Vatsa ei ole ihan kauhea iso vielä, mutta tunnen kyllä iltaisin jos olen kovasti päivän aikana touhuillut.

Pääsiäisen aikana on kyllä tarkoitus lepäilläkin. Ja syödä suklaamunia. Meidän perheessä taitaa kaikki olla yhtä persoja niille. Mytty käy päivittäin aika monta kertaa tarkistamassa onko tiput munineet uusia munia. Ja täytyy myöntää että kyllä ne tiput on päivittäin pikku-munan tai kaksi munineet :) Meillä ei tunneta karkkipäivä-käsitettä näin pääsiäisen alla!


Oikein aurinkoista MALKAMAANANTAITA!


2 kommenttia:

  1. Samat sanat, munia menee jokapäivä, isoilla ja pienillä! Oikein aurinkoista pääsiäisviikkoa sinne!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...