tiistai 7. elokuuta 2012

Vähän valkoista...

...maalia ja kaikki näyttää ihan erilaiselta. Nyt sutimisen kohteeksi pääsi pojan huoneen tavaroita. Ikeasta ostettu pöytäryhmä, pikku jakkara, rottinkinen nojatuoli, naulakoita ja hyllyjä. Pikkuhiljaa olen muutenkin laitellut huonetta kuntoon. Ripustanut tauluja, pikku naulakon ja verhot.


Nojatuoliin ompelin tyynynpäällisen vanhoista farkuista.


Nallereppu odottaa ovenkahvassa pientä hoitoon menijää.  Syyskuussa menee poikani hoitoon muutamana päivänä viikossa. Äidille koittaa paluu työelämään. Hiukan jo etukäteen hirvittää. Tulee varmaan ekasta päivästä aika tunteellinen. Nyt yritän vain keskittyä viimeisiin kotona vietettäviin viikkoihin...2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja pienen pojan huoneessa. Millä maalilla/kuinka moneen kertaan olet tuon teidän korituolin maalannut jos saa kysyä? Meidänkin vastaava kaipaisi käsittelyä, mutta mua on mietityttänyt miten sen saisi nätisti maalattua.

    VastaaPoista
  2. Se on maalattu spray-maalilla. Ihan joku normimaali ei mikään erityisesti huonekaluille tarkoitettu tai mitään... Siitä tuli ihan yllättävän hyvä. Saman käsittelyn kohteeksi pääsee vielä muitakin korijuttuja. Se on maalattu kaksi kertaa ihan ohuilla kerroksilla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...