keskiviikko 29. elokuuta 2012

Siskon luona


Siskoni perhe on päättänyt myydä talonsa ja rakentaa uuden (hullut). He hoitavat talonsa myynnin itse, joten lupasin auttaa siskoani myyntikuvien ottamisessa. Sain luvan julkaista kuvia heidän kodistaan myös täällä blogissani. Eihän sitä tiedä jos joku vaikka ihastuu ja kiinnostuu :) Ei vaan, heidän kotinsa on todella kaunis joten kiva näyttää sitä teillekin.


Meillä kahdella siskoksella on aivan erilaiset sisustustyylit ja kodit. Siinä missä meillä on...klassista, perinteistä ja vähän romanttista (?)... on siskoni luona modernimpaa, selkeää ja tyylikästä. Hän käyttää sisustuksessa paljon musta-valkoista ja rohkeita printtejä.
Talon korkeiden tilojen aiheuttamaa kaikua sisko on saanut poistettua akustiikkalevyillä, joita on sijoitettu useisiin huoneisiin. Ne on päällystetty mm. Marimekon kankailla.Talossa on yhteensä neljä makuuhuonetta, joista kolme on toisessa kerroksessa ja yksi työhuoneena alakerrassa. Yläkerran lasten makuuhuoneet esittelen seuraavassa postauksessa... ei kaikkia herkkuja kerralla!

Mutta eikös olekin upea koti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...