perjantai 31. elokuuta 2012

Siskon luona II


Viime postauksessa esittelin kuvia siskoni kauniista talosta. Tässä vielä kuvia lastenhuoneista. Siskollani on 5-vuotias tyttö ja 2-vuotias poika. Tytöllä on aivan ihana vaaleanpunainen prinsessahuone. Täynnä herkullisia pieniä yksityiskohtia ja kauniita asetelmia. Varmasti on pienen tytön kiva leikkiä tässä huoneessa.


Pojan huone taas on sisustettu reippaammalla tyylillä; harmaalla, valkoisella ja vihreällä. Lattialla on tilaa leikkiä ja rakennella junaratoja. Pehmoleluja säilytetään isossa kokolattiamatosta valmistetussa korissa.
Hauskat aakkoset on liimattu suoraan seinään tarrakirjaimilla.Varmaan tosi haikeaa luopua näin kivasta kodista. Mutta toisaalta ihanaa myös suunnitella uutta. Ehkä myös toista taloa suunnitellessa osaa ottaa joitain uusia asioita huomioon. Kodista voi tulla toimivampi tai perheen tarpeet paremmin täyttävä. 

En tiedä, itse en osaa edes kuvitella muuttavani tästä meidän rakentamastamme kodista. Voi tietysti olla että mieli muuttuu kun nyt vihdoin edes saadaan talo valmiiksi ja kaikki huoneet käyttöön. Niin tai näin, olen onnellinen että siskon perhe rakentaa uuden talonsakin ihan meidän lähelle. Itse asiassa välimatka jopa lyhenee hieman. Asumme nytkin ihan muutaman korttelin päästä toisistamme. Kiva kun serkut saavat kasvaa lähellä toisiaan ja mennä jonain päivänä samaan kouluun. 

Toivotaan että talo menee nopeasti kaupaksi. Myyntiprosessi on varmasti stressaavaa koko perheelle. Luulen kuitenkin että pian joku toinen perhe tämän mahtavan talon bongaa ja kaupat tehdään. Toivotan myyntionnea siskolleni :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...