perjantai 15. kesäkuuta 2012

Raksailua ja kesäretkiä


Raksailuraportointi jatkuu, koittakaa kestää...

Terassin ja autotallin lattiavalut saatiin maanantaina tehtyä kunnialla. Nyt betonin pitää antaa kuivua vielä 10 viikkoa ennen kuin terassi voidaan laatoittaa. Menee siis loppukesään. Mutta eipä tuo haittaa. Parempi toi betonilattia terassilla kuin styroksilattia, jolla ollaan menty viime kesä.


Terassin laatat ostettiin kun oli Terrassa hyvä tarjous. Se on tuollainen perus-terassilaatta, tummanharmaa 30x30-kokoinen ja karheapintainen. Ei pitäisi olla liukas sateen jälkeenkään. Laatan harmaan sävy sopii sattumalta tosi hyvin meidän talon väriin. Hyvä niin, meillä kun tehtiin valinta taas aikalailla hinnan mukaan. Laatta maksoi 10.95€/m2, ehkä puolet siitä mitä pakkasenkestävät laatat yleensä. Meidän taloprojektissa on noudatettu aika tiukkaa budjettia koko ajan. Vähän kun käyttää aikaa etsimiseen niin materiaaleissa voi säästää piiitkän pennin.


Yläkertassa on katto ja seinät tasoitettu ja saumattu, huomenna aletaan maalaushommiin. Jee! Ensi viikolla päästään vihdoin tapetoimaan ja lattioita asentamaan. Ja mä pääsen laittamaan Myttysen huonetta :) Sitä mä odotan ihan kaikista eniten. Nyt täytyisi vaan hakea kaikki varastoidut huonekalut kotiin ja laittaa pensseli heilumaan. Mulla on siis sekalainen sortimentti vanhoja huonekaluja yläkertaan jotka vaatii kunnostusta ja maalausta.


Yläkerran oleskelutila ja toinen lastenhuone laitetaan sitten pojan huoneen jälkeen kuntoon. Nyt mun pitäisi tehdä lopullinen valinta niidenkin tapettien ja maalien suhteen. Suunnitelma on päässä valmiina mutta materiaaleja ei ole vielä hankittu...


Ollaan me muutakin touhuttu kuin vaan rakennettu. Pojan kanssa ollaan tehty pieniä retkiä ja nautittu ihanista kesäpäivistä. Ollaan pyöräilty, tutkittu luontoa, paistettu nakkeja laavulla ja pääsipä Mytty pari päivää sitten kastautumaan järveenkin. Vesi oli ihan älyttömän kylmää vielä, mutta eipä tuntunut pienen menoa haittaavan. Ei varmaan poika edes huomannut veden kylmyyttä kun niin innokkaasti vedessä läpsytteli. Ja halusi aina vaan uudelleen ja uudelleen veteen. Piti ihan väkisin kantaa viltille lämmittelemään.Tälläistä touhuilua meillä. 

Huomenna Kissanminttutiellä käynnistyy blogin 2-vee arvonta. Tulkaapa kaikki osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...