maanantai 19. maaliskuuta 2012

Portaat


Meillä on nyt vihdoin portaat. Kaksi vuotta on kiivetty yläkertaan tikapuita pitkin, mut eipäs vaan enää! Ja nätit portaat onkin. Vähän jännitti kun laatikoita availtiin että millaset portaat nyt olisi, kun ne kuitenkin valittiin kuvan perusteella. Ja siitä on aikaakin niin kauan ettei oikein enää edes muistanut miltä ne näyttää. Oikein tyytyväinen olen. (Portaat on Westwoodin.)



Eikä asennustyökään lopulta ollut iso. Yhtenä iltana töiden jälkeen mieheni kasasi porraselementit, seuraavana nostettiin ne kaksistaan pystyyn ja kiinnitettiin seinään ja kolmantena iltana kiinnitettiin kaiteet. Melko helppoa. Ihan turha olisi ollut maksaa asentajille kauheita summia noin pienestä hommasta.



Sen verran oltiin totuttu jo tikapuihin että nyt tuntuu ihan hassulta kiivetä portaita pitkin yläkertaan. Hmm, onpas helppoa ja kätevää :) Mytty haluaa myös rampata koko ajan portaissa. Ihan hienosti hän onkin jo oppinut niissä kulkemaan. Mieheni riemuksi ehdin jo yhden enkelipatsaan ja viherkasvinkin portaille asettaa. Hän hiukan hymähtelee minulle joka kerta kun kannamme yläkertaan tavaraa ja koristeet on tiellä :) Mutta hirrrrveen nätit on portaat!

2 kommenttia:

  1. Eipä sitä ihminen ymmärrä portaidenkaan arvo, jos ei joskus joudu elämään ilman niitä.On varmaan upeaa kantaa yläkertaan tavaraa, kun molemmat kädet voivat keskittyä kantamiseen. Onnea portaista!

    VastaaPoista
  2. Kiitti, on toi tosiaan ihan hassua et nyt on aivan outoa kun pystyy niin helposti kulkemaan :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...