maanantai 31. lokakuuta 2011

Unikaveri

Siskoni pyysi minua ompelemaan pojalleen joululahjaksi unikaverin. Jonkin otuksen, jota olisi kiva halata ja rutistaa kainaloon. Päätin ensin valmistaa prototyypin Mytylle ja hieman testailla piirtämiäni kaavoja. Käytin pupuun kankaita joita jäi Mytyn tilkkutäkistä yli. Tälläinen siitä tuli.


Korvien kaavaa pitää vielä hiukka muuttaa. Nyt niiden alaosa on niin kapea että kääntäminen ja täyttäminen teki tiukkaa. Korvat ja jalat on pupulla eriparia. Muutenkin look on ehkä vähän rähjäinen. Just sopiva pojille.. ei liikaa söpöilyä.

3 kommenttia:

  1. oi, juuri tuollaisen rähjäisen unikaverin meidänkin pikku-herra haluaisi. meillä tyyli on enemmän selkeä musta-valkoinen ja Marimekon tilkuista voisi sommitella tuohon kaniin värejä...siis mustaa ja valkoista :)

    VastaaPoista
  2. Mä luulen että siskoni myös haluaa jonkun musta-valkoisen version pupusesta. Hänen kotinsa kun on sen tyylinen :) Ja hei, jos oikeasti haluat voin kyllä ommella tollasen sullekin... Laita vaikka meiliä!

    VastaaPoista
  3. Ihanan inspiroivia ompeluksia sulla esillä täällä! :) Itellä ollut jo pitkään ajatuksissa ommella mm. sisustussydämiä. Pitäis vaan ekaks saada ostettua kankaat ;) Lainasin tänään kirjastosta ihanan kirjan, joka oli pullollaan kivoja ompeluideoita. Täytyy päästä pian testailemaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...