keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Taulu ja tunnustus


Minulta on kyselty olohuoneen taulumme alkuperää. Lupasin kuvata taulua paremmin blogista kun ei kunnon kuvaa löytynytkään. Tässäpä siis...


Taulu ostettu lomamatkalta Thaimaasta. Sen on tehnyt paikallinen nuori Sawat-niminen taiteilija. Näin maalauksen aivan sattumalta kun kuljimme sivukadulla hänen työhuoneensa ohi. Hänellä on muitakin aivan mahtavia öljyvärimaalauksia. En saanut taulua mielestäni koko loman aikana ja sitä lahdettiin viimein ostamaan viimeisenä päivänä. Kaahattiin skootterilla puoli tuntia Hua Hiniin ja äkkiä takaisin. Sen verran viime tinkaan hakumatka tehtiin että majapaikkaan palatessa olimme jo myöhässä lentokenttätaksista :) Tiesin vaan että mua harmittaa aina jos nyt jätän tän ostamatta. En kadu että haettiin ja vähän tuhlattiin, on se musta niin kaunis.

Sitten siihen tunnustukseen. Sain sen Seijalta ja siinä on tarkoitus nostaa esiin blogeja joissa on korkeintaan 200 lukijaa. Bloggaajan tulisi linkata 5 tälläistä blogia ja jakaa tunnustus eteenpäin. Minun 5 blogiani ovat seuraavat:


Kiitos teille ihanista blogeista! 

4 kommenttia:

 1. Wau mikä taulu! Hyvä kun hait, vaikka viime tingassa! :) Tää haaste on ollut ihan tosi ihana koska oon löytänyt monta monta kivaa blogia sen myötä! Tännekin löysin samaisen haasteen tuomana. Ja tulen varmasti toistekin kylään.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kannatti päristellä hakemaan taulu, tosi kaunis.

  Mä oon tänään ollut blogikierroksella etsimässä uusia blogeja ja tänne päädyin, onneksi, blogisi vaikuttaa todella mukavalta, ethän pahastu, jos laitan sen suosikkeihini?

  Tervetuloa vastavierailulle =)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olette löytäneet tänne :) Mustakin tää tunnustus on ollut tosi hyvä, olen löytänyt paljon uusia blogeja. Liittykäähän myös lukijoiksi :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän kaunis taulu <3

  http://khetkia.blogspot.com/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...