keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Postilaatikko


Mihin teillä laitetaan posti kun se haetaan laatikosta? Meillä se pyörii ärsyttävästi tasolta ja pöydältä toiselle. Aina joko tiellä tai sitten hukassa. Laskutkin jää aika usein maksamatta kun ne hukkuu johonkin paperikasoihin. Nyt laitoin postille oman laatikon eteiseen. Tuohon olisi nyt tarkoitus tyrkätä postit talteen. Mieskin voi siitä katsoa töistä tullessaan, ei tarvitse enää perään kysellä. Eikä manata sitä että olen taas postin hukannut.


Puinen laatikko on ostettu Indiskasta.


Vielä pitäisi hankkia joku kiva lehtiteline aikakauslehdille. Kuten kuvastakin näkyy ne seilaavat myös ympäri kotia. Monessa kaupassa olen nähnyt sellaisia valkoisia puulaatikoita joissa lukee "magazines", joku sen tyyppinen voisi olla kiva.

4 kommenttia:

 1. kiva postilaatikko!! tulisi tarpeen meilläkin...

  VastaaPoista
 2. Meillä on postia varten tilava Ikean lehtilokerikko, aina ei vaan lehdet sinne päädy vaan ne lojuu missä milloinkin... Sama ongelma on ollu noitten laskujen kanssa, et on jääny joskus maksamatta ku hukkuu paperikasoihin. Mä hommasin muutama kuukausi sitten huuto.netin kautta ihanan rottinkilokerin, johon nykyisin laitetaan aina laskut ja muut tärkeet postit. Nyt pysyy tallessa! :)

  VastaaPoista
 3. Lähdin seurailemaan, mistä saamani Kaunis blogi -tunnustus on tullut ja löysin tieni kauniiseen blogiisi:) Tervetuloa vastavierailulle♥

  VastaaPoista
 4. Kiva idea! Vois itsekin harkita jos alkais laittaa tuoreimmat postit johonkin tiettyyn paikkaan, niin isäntäkin löytäis ne :)
  Sanomalehdille meillä on sellanen lokerikko, missä lukee "lehdet", niin siitä on kätevä sit napata sytykettä kun sytyttää takan :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...