maanantai 28. marraskuuta 2011

Anna hyvän kiertää

Joulun alla tekee mieli askarrella ja näperrellä kaikkea kivaa. Etsin kirjastosta kirjoja joista saisi inspiraatiota. Törmäsin ekotaiteilija Raija Puukon, graafikko Satu Kontisen ja valokuvaaja Marjo Koivumäen kirjaan: Anna hyvän kiertää - ekoaarteet omin käsin.


Suosittelen ehdottomasti. Kirja on täynnä toistaan kauniimpia kuvia ja kivoja ideoita kierrätysaskarteluun. Sain kirjasta tosi monta ideaa, jotka on ihan pakko toteuttaa. Esimerkiksi alla olevat koristeet vaikka joulukuuseen. Kirjassa oli muuten muitakin hyviä ideoita joulukuusen koristeiksi.Toinen suosikkini tämä vanhasta metallisesta tarjottimesta tehty muistitaulu. Oikeasti musta tosi kiva ja sopisi aika hyvin meilläkin vaikka eteiseen tai työhuoneeseen. Toi olisi myös niin helppo ja nopea tehdä. Okeastaan kaikki kirjan ohjeet ja ideat on aika vaivattomasti toteutettavissa. Suosittelen kaikille tälläisistä askarteluista pitäville :)


Enempää kuvia en kirjasta tähän uskalla laittaa etten nyt riko mitään tekijänoikeuksia. Mainittakoon vielä että kaikki kuvat siis kirjasta Anna hyvän kiertää: ekoaarteet omin käsin ( Raija Puukko, Marjo Koivumäki, Satu Kontinen).

3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Ehdottomasti kaivettava esiin jostakin!!

    VastaaPoista
  2. ...nyt sen jo sitten varasín kirjastosta.... :D

    VastaaPoista
  3. :) No hyvä että löysit. Oikeasti mun mielestä tosi hyvä kirja...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...