tiistai 21. toukokuuta 2013

Baby shower


Rakkaat ystäväni järjestivät minulle sunnuntaina vauvakutsut. He ilmestyivät oven taakse koristeiden, herkkujen ja lahjojen kanssa. Aikasta luksusta, kyllä ystävät on ihania!


Tarjolla oli niin makeita herkkuja kuin suolaisiakin. Ja niin runsaasti, että niitä riitti vielä eiliselle ja tällekin päivälle. kelpaa mulle, herkut on maistunut viime aikoina. Pitäähän sitä kerätä voimia synnytykseen :)

Kiitos rakkaat ystävät juhlista!


3 kommenttia:

  1. Kyllä Ystävät ovat ihania!! Wau mitkä kutsut, ihana ylläri oli varmasti. Minulla jäi silloin pitämättä, kun sairaalassa kaikki aika, mutta ehkä seuraavan kanssa sitten =) Ihanalta näytää myös myös viime postauksesi hoitopöytä. On se vaan niin ihanaa. Ystävillä on samat askareet menossa ja sitä tohinaa on hauska seurata. Ihme kyllä kuumeilu ei ole vielä tarttunut, mutta ehkä päätöis töihin menosta on nyt niin luja, että kävästään nyt siellä ensin =) Leppoisaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa!! Kiva, että tuollainen uusi tapa on kotiutumassa meillekin!

    VastaaPoista
  3. Mihinkä sitä joutuiskaan ilman ystäviä? Niin tärkeitä vaikka nykyään harvemmin nähdään. Kaikki kun asuu eri kaupungeissa ja omat perheet ja kiireet. Mutta siksi onkin niin ihanaa kun on tälläisiä pieniä perinteitä jotka kerää kaikki yhteen. Meidän ystäväpiirissä on juhlittu vauvajuhlia jo aika pitkään. On minusta kyllä kiva tapa muistaa tulevaa äitiä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...