sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Aleshoppailua


Ihan vähän vaan käväisin sisustuskaupoissa katsomassa  mitä ihanuuksia löytäisin alennettuna. Mukaan tarttui lähinnä naulakoita ja ripustimia, juuri niitä mitä kaipailinkin. Kiva kun kerrankin löysi alesta sitä mitä etsi.



Yksi naulakko pääsikin jo oikealle paikalleen kuistille. Se ripustettiin matalalle jotta Mytty voi laittaa itse oman takkinsa ja hoitoreppunsa siihen.


Tulevalle vauvallekin löysin jo jotain. Aivan ihanan suloiset kelsitossut. Kuva on tarkoituksella mustavalkoinen koska en halua paljastaa kumman väriset tossut ostin :) Ihan varmoja emme itsekään vielä ole vauvan sukupuolesta, mutta arvauksen saimme kuulla ultran perusteella. Kätilön arvaus vain vahvisti omaa tuntemustani. Ensimmäisen raskauden aikana kävimme 4d-kuvauksessa josta saimme ihania selviä kuvia Myttysestä. Luulen että käymme siellä lähiaikoina. Sitten ainakin selviäisi kumpaa odotellaan, siskoa vai veljeä. Mytyltä jos kysyy vauva on sisko. Mistäs sitä tietää, ehkä hänen intuitionsa osuu oikeaan?


Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvät aleostokset olet löytänyt! Itekki kävin ja joudun niitä pikkuhiljaa raahaamaan sisälle etten jää kiinni lisäkamasta :))

    VastaaPoista
  2. :D Voi että, itsekin olen kyllä tuota piilottelua joskus harrastanut. Viime aikoina olen vaan shoppaillut niin vähän ja senkin melkein kirppiksiltä ettei miehellä ole ollut mitään vastaan sanomista.

    Ja sitten jos hän huomauttaa jostain ostoksista sanon aina että "noita kohden laitan tuplasti roinaa kirppikselle". Nytkin on taas pöytä varattuna että pääsee tavarasta eroon. Silloinhan sitä voi myös ostaa jotain uutta, eikö? :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...