torstai 31. tammikuuta 2013

Seinähylly


Tässäpä tälläinen pikainen torstai-illan postaus. Mies on ollut pitkän päivän töissä,Mytty jotenkin huonotuulinen koko päivän, mutta hetkeksi karkasin silti blogimaailmaan pojan leikkiessä legoilla.

Olohuoneemme päätyseinä on ollut mielestäni kovin tyhjän näköinen. Olen miettinyt mitä haluaisin telkkarin yläpuolelle laittaa jotta kokonaisuudesta ei tulisi kuitenkaan liian raskas katsella.


Viime viikon Ikean-reissulla sen hoksasin. Ostin tavallisen valkoisen hyllylevyn ja kannakkeet. Ja nyt televisioseinä näyttää mielestäni niin paljon paremmalta. Eikö totta?
3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää =) Mulla taasen on probleemana olohuoneen seinä, jossa on Tapiovaaran numero tapetti. Sitä seinää vasten on senkki, mutta seinillä ei ole mitään. Jotenkin olen varjellut vain sitä tapettia, mutta se tuntuu kyllä ihan liian tyhjältä. En oikein tiedä mitä laittais, taulua, string-hyllyä vai mitä...

    VastaaPoista
  2. Mulla on aina sama juttu tapettiseinien kanssa. Jotenkin niihin ei uskalla laittaa mitään. Ei halua tehdä reikiä ennen kuin on ihan varma siitä mitä haluaa.

    VastaaPoista
  3. hei! Muistatko mikä hyllylevy tuo on? =) Niitä on miljoona! Meinasin jo ostaa yhden superkalliin hyllyn kun näytti niin kivalle, mutta tuohan on vielä kivempi =) Tv: satu

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...