keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pakkanen paukkuu...ja vähän hermotkin :)

Tervehdys kaikille! Pienen tauon jälkeen täällä taas. Joulukuun tiiviin bloggailun jälkeen tuntui että tarvitsi pienen tauon. Tauko venähti näköjään yli kolmeksi viikoksi. Eikä täällä ole kyllä paljon mitään tapahtunutkaan kolmen viikon aikana. Poika on ollut flunssassa ja tekee poskihampaita = kiukkuinen lapsi + väsynyt (ja kiukkuinen) äiti. Ei nukuta tässä talossa taas. Yläkerta ei ole toiveistani huolimatta edistynyt yhtään. Maalarin piti tulla tosiaan kolme viikkoa sitten saumaamaan ja pohjamaalaamaan, mutta eipä vaan näkynyt. Nyt hän oli luvannut miehelleni tulevansa huomenna. (sormet ristiin) Ärsyttää kun hommat ei etene. Varsinkin kun ei ole itsestä kiinni. Portaat on tulossa viikolla 6. Eli onkos se nyt jo ensi viikolla? Ne olisi kiva asentaa samantien toimituksen jälkeen. En edes tiedä missä me niitä pystyttäisiin säilyttelemään. Nehän vie varmaan ihan hirveästi tilaa. Arg!


Ulkona on aivan ihanan aurinkoinen ilma, mutta aikas kylmä minun makuuni. Ollaan Mytyn kanssa pysytty paljon sisällä. Tuntuu että pojan flunssa palaa heti takaisin jos tuonne ulos lähtee. Tänään käytiin kyllä kävellen kerhossa. Diesel-auto kun ei suostunut käynnistymään -25 pakkasessa (sekin vielä). Kerhon jälkeen meidän olisi pitänyt käydä ruokakaupassa. Kaapit kun on ihan tyhjänä. Mutta eipä lähdetty tarpomaan sinne saakka. Onneksi kaapista löytyi sentään kasviksia sosekeittoon ja pakkasesta karjalanpiirakoita. Kyllä maistuikin kuuma keitto hyvälle :)

Taukoni aikana tänne olikin ilmestynyt paljon uusia lukijoita. Tervetuloa! Toivottavasti viihdytte, en mä aina valita näin paljon. Nyt lukijoita on jo yli 50. Joka on mun mielestä tosi paljon. Joskus blogia aloitellessa ajattelin että olisi kiva kun saisi 50 lukijaa. Ettei ihan yksin kirjoittelisi. Tavoite tuli täyteen :) Ajattelin järjestää sen kunniaksi arvonnan. Palaan siihen myöhemmin kun keksin jonkin kiva palkinnon...

Rapsakoita pakkaspäiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Välillä tekee hyvää myös vähän valittaa, jos on aihetta. Toivotaan että se teidän maalari nyt tulee töihin. Harmi noita pojan hampaita. Ne tekee aika kipeää. kokemusta on!
    -HN

    VastaaPoista
  2. Joo kyllähän välillä pitää valittaa, vaikkei olisi edes kunnon aihetta :) Purkaa vähän harmituksia niin jaksaa! Noi hammaskivut on kyllä ihan syvältä. Ne kun kestääkin niin kauan. Olen jo pari viikkoa katsonut että kohta ne varmaan puhkeaa ja helpottaa mutta ei vieläkään...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...