torstai 20. lokakuuta 2011

TunnustusSain Satsumalta oheisen tunnustuksen jo jokin aika sitten. Kiitos paljon, ihanaa kun joku muistaa :) Tunnustuksen saajan kuuluu sääntöjen mukaan:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa,
2. jakaa tunnustus eteenpäin 8 muulle bloggarille
3. ja ilmoittaa heille tunnustuksesta.
4. Sekä kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään.Kahdeksan asiaa minusta tulee tässä:

1. Olen pikkutytöstä asti tykännyt tosi paljon lukemisesta. Mieluiten luen dekkareita tai jotain ihan aivotonta hömppää tyyliin: Himoshoppaaja-sarja. Vaikka olen aina lukenut tosi paljon...

2. En oikeastaan ole juurikaan lukenut kirjallisuuden klassikoita. Jotka oikeesti kuuluisi varmaan yleissivistykseen. Aika noloa oikeastaan. Aina välillä teen suunnitelman että valitsen klassikon toisensa perään hömppäkirjojen välissä luettavaksi, mutten kuitenkaan koskaan saa sitä aikaiseksi. Hmm.. pitäisiköhän taas ottaa se asiaksi...

3. Blogini nimi "Kissanminttutie" tulee lapsuuteni lempikirjasarjasta: Onneli ja Anneli. Onneli ja Anneli ovat pieniä tyttöjä jotka muuttavat asumaan omaan taloonsa. Taloa asuttaa heidän lisäkseen nukketalossa asuva Vaaksaheimon-perhe, naapurin puutarhassa kasvaa joulukoristeita ja tytöille tapahtuu mitä kummallisempia asioita. Olikohan se nyt niin että Anneli asui äitinsä kanssa Kissanminttutiellä ennen satutaloon muuttoa? Kirjoja taisi olla neljä tai viisi ja ne tuli luettua tosi monta kertaa. Aivan ihana sarja jota ajattelin lukea Mytyllekin jossain vaiheessa. Onko teille muille tuttu?

4.Inhoan esiintymistä. Mikään ei ole niin kamalaa kuin jonkun esitelmän pitäminen luokan edessä. Onneksi sellaisia ei enää tarvitse tehdä. En voisi ikinä olla ammatissa missä pitäisi esiintyä. Moni ihminen on minulle sanonut, ettei koskaan uskoisi minun olevan esiintymiskammoinen...

5. Kun muuten olen puhelias ja itse asiassa aika kovaääninen. Enkä jää hiljaiseksi isossakaan porukassa. Mutta jos joudun kaikkien huomion keskipisteeksi alkaa jännittää. Ihan tyhmää, mutta ei voi mitään.

6. Lempivärini vaatteissa on musta. Jossain vaiheessa näytti ettei vaatekaapissa muuta olekaan kuin mustia vaatteita. Nyt seassa on vähän sentään luonnonvalkoista ja harmaatakin. Monet vaatteet nyt vaan jostain syystä näyttää parhailta mustana.

7. Kodin sisustuksessa lempivärit on harmaa, valkoinen ja ruskea. Muita värejä meillä ei oikeastaan ole. Paitsi Mytyn huoneessa on vaaleansinistä ja sinistä. Kaikki verhotkin meillä on valkoisia. En osaa edes ajatella että laittaisin verhoiksi värikkäät tai kuviolliset... muilla ne kyllä näyttää ihan hyvältä. Ehkä nyt joulun tullessa voisi kokeilla jotain värejäkin?

8. Lempiruokani on kana-caesarsalaatti. Tilaan sen melkein joka ikinen kerta ravintolassakin :) Mutta toisaalta sitä ei tule tehtyä koton, joten voihan sitä sitten syödä silloin kun pääsee ravintolaan. Ja kun se on tehty "oikein" ja hyvin niin se on kyllä ihan älyttömän hyvää.

Tässäpä joitain mieleen pulpahtaneita asioita minusta. En nyt jaa tunnustusta eteenpäin kuin kolmelle blogille. Muilla mun suosikeilla se näyttääkin jo olevan. Eli seuraavat blogit, olkaas hyvä!

Kotiäidin arkea ja ompeluksia
Onneni on
Onni on

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla! Kiitos kun jätit kommentin blogiini, niin löysin tänne. Esiintymiskammosta - mäkään en muista pahempaa kuin "esiintymiset" peruskoulussa ja lukiossa. Mutta nyt olen ammatissa, jossa esiinnyn, en itseni, vaan asian takia. Siinä on vissi ero! Koulussa esiinnyttiin näytettääkseen miten itse osaa esiintyä (vai mokaako), mutta kun välittääkin jotain asiaa, jota kuulijat haluavat kuulla esittäjästä riippumatta, asia on täysin eri! Se ei jännitä.

    VastaaPoista
  2. Hei Marsa, kiitos ja tervetuloa lukemaan :) Juu noinhan se kyllä varmaan on, että esiintyminen on helpompaa kun "sinä itse" et ole arvostelun kohteena. Niinkuin esimerkiksi oma kirjallinen tuotos tai vastaava. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka minäkin joskus vielä nauttisin esiintymisestä. Hiukan kyllä epäilen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...