sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Terveiset Kreetalta

Palasimme muutama päivä sitten lomamatkalta Kreikasta, Kreetan saarelta. Mieheni joka on käynyt Kreetalla aiemminkin, on jo useita vuosia sanonut haluavansa viedä minutkin sinne. Nyt saatiin tilaisuus kun löydettiin edullinen äkkilähtö. Täytyy kyllä sanoa, että kaikki mieheni kehut pitivät paikkansa. Ihastuin itsekin Kreetaan. Kaunis paikka, mahtavat kelit, hyvää ruokaa ja meri. Mitäs sitä muuta lomalta tarvitsee?

Kohteemme Agia Marina on pieni kylä lähellä Haniaa. Kiva ja rauhallinen paikka lomailla lasten kanssa. Matkaseurueeseemme kuului Mytyn lisäksi hänen 8 kuukautta vanha serkkunsa äitinsä kanssa. Ja vaikka siis matkassa oli kaksi alle vuoden vanhaa poikasta oli lomailu helppoa ja mutkatonta. Paikalliset ihmiset olivat ystävällisiä, välimatkat lyhyitä ja kylä näin sesongin loppupuolella mukavan rauhallinen.
Säät suosivat meitä ja saimme nauttia kauniista auringonpaisteesta ihan viimeistä päivää lukuunottamatta. Päivisin lämpötila ei noussut näin syksyllä liian korkeaksi ja illat olivat kivan viileitä. Hotellihuone pysyi viileänä ilman ilmastointiakin. Kreeta on kaunis saari ja lomalla tuli kuvailtua tosi paljon. Tässä joitakin parhaita räpsyjä matkalta :)

2 kommenttia:

 1. Voi, te ootte päässeet vielä hetkeksi nauttimaan auringon lämmöstä. Kauniita kuvia. Melkein tulee ikävä kesää ja matkustelua.

  VastaaPoista
 2. Voihan kreikka!
  Kreikka on niin kaunis maa.

  Tässä sinulle ne viisi haaste-sanaa:
  Simpukka, joulu, omena, pöytä ja meri

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...