perjantai 27. huhtikuuta 2012

Lisää kirppistelyä


No niin kuin mä sanoin, toisinaan näitä ihanuuksia vaan tulee vastaan. Ja vaikka kaikki rahat onkin jo tuhlattu edellisiin hankintoihin niin PAKKO oli saada  nämäkin :)


Englantilaisia käsinmaalattuja posliinilautasia. Niin kauniita. Noi oikeen huusi että osta meidät :) Nyt on ihan pakko leipoa joku ihana kakku, jota voin tarjoilla noilta kuohuviinilasillisen kanssa. Jollekin naispuoliselle, miten musta tuntuu että mun mies ei oikein osaa arvostaa näitä samalla tavalla :D Mutta äitienpäivähän on tulossa pian...Vanha lakana, jossa on käsintehdyt pitsit. Näitä yritän aina kirppareilta bongailla. Keräilen käyttöön sellaisenaan tai ompelumateriaaliksi. Mytylle olen mm tehnyt pienen pussilakanan ja tyynyliinan vanhasta koristellusta lakanasta. Sininen tilkkutäkki ei niin kovin vanha ole mutta oli pakko ostaa kun oli niin halpa. Itsekin tilkkutäkkejä toki ompelen mutta halusin kuitenkin ostaa tämän. Tämän ajattelin ottaa käyttöön kesällä rantavilttinä.


Sitten vielä todellinen löytö. Vanha puinen arkku. Tämä tulee pojan huoneeseen hänen aarteilleen. Onkin ihan aarrearkun näköinen...5 kommenttia:

 1. Ai että, ihania löytöjä!! Itse olen pitkään yrittänyt metsästää tilkkutäkkiä kirppareilta, en ole onnistunut (vielä) löytämään. Jospa se joku päivä tulisi minunkin kohdalla vastaan :)

  VastaaPoista
 2. No eikö olekin. Mun kaikki rahat on mennyt kirpparille lähiaikoina :) Kyllä se tilkkutäkki sunkin kohdalle tulee. Tai ompelet itse jos et välttämättä halua vanhaa...

  VastaaPoista
 3. Ompelemista olen itsekin harkinnut, mut tuntuu vaan et siinä ois sen verran hommaa et saisinko koskaan valmiiksi.. Kun on muitakin projekteja ;)

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosiaan käynyt kirppistuuri viimeaikoina,aivan ihania nuo aiemmankin postauksen jutskat samoin kuin nämä=0 Mä en ole löytänyt viime aikoina mitään kivaa,enteilee varmaan jotain megalöytöä;) Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Niin toivotaan et kohta sä löydät jotain ihan huippua puoli-ilmaiseksi. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...