maanantai 10. marraskuuta 2014

Maanantai


Voi että maanantait osaakin välillä tuntua tahmeilta. Viikonloppu meni herkutellessa, isänpäivän kunniaksi tietty :) Mutta se kyllä tuntuu näin maanantaina, sokeriähkyn jälkeisenä krapulaisena olona. Ulkoilmakaan ei nyt houkuttele. Harmi kun kaikki lumet on kohta sulaneet. Tälläinen harmaa märkä syyskeli ei tosiaan ole mun juttuni. Jos kenenkään.

Tällä kertaa muutama räpsäys keittiöstä. Sieltä ei olekaan tullut otettua paljon kuvia. Ehkä sen takia kun siellä on aina niin hirveä kaaos? Nyt on harvinaisen siistiä kun illalla oli ruokavieraita. Mukavaa viikkoa. Toivottavasti se teillä on alkanut energisemmin kuin kissanminttutiellä...

2 kommenttia:

  1. Välillä viikon aloitus tuntuu itsestäkin aika hankalalta. Iso pannullinen kahvia auttaa :) Kivan blogin löysin. Sinulla on kauniita kuvia täällä. Liityn lukijaksikin :)

    VastaaPoista
  2. Mä en itse asiassa juo tällä hetkellä kahvia ollenkaan. Se ei oikein sovi mulle. Joten kun väsyttää niin siitä en apua saa. Ehkä en oikein ole maanantai-ihminen. Viikonloppuna tulee usein valvottua enemmän ja juurikin herkuteltua. Se tuntuu maanantaisin. Kunnon uni ja terveellistä ruokaa+liikuntaa, niin silloin voin hyvin ja olen energinen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...