keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Tiistain tunnelmia


Eilen lasten mentyä nukkumaan oli kotona jotenkin niin ihana tunnelma että räpsin pari kuvaa. Ulkona oli pimeätä, maassa lunta (eilen vielä oli nyt ne on sulanut), kotona kerrankin siistiä, kynttilöistä ja tunnelmavaloista lähti ihana pehmeä valo. Vaikka tää syksyn pimeys mua väsyttääkin niin on tässä pimeydessä myös jotain ihanaa fiilistä. Meillä ei yleensä illalla ole isot kattovalot päällä vaan valo tulee takkatulesta, pöytälampuista, kynttilöistä ja pallovaloista. Silloin ei pienet pölypallot nurkissakaan haittaa vaan koti näyttää oikein kivalta ja... kodikkaalta. 
Joku saattaa kiinnittää huomiota meidän erikoiseen sohvapöytään :) Saatiin siskolta lastenpöytä ja -tuolit joita heillä ei enää käytetä. Niiden oli tarkoitus mennä Minin huoneeseen. Mutta kun kannoin ne sisälle ja olohuoneeseen, Mini ja Mytty innostuivat niistä niin että ne piti jättää siihen. Nyt tuossa piirrellään, tehdään palapelejä ja muovaillaan ahkerasti. Ja syödään välipalaa ja leikitään ravintolaa. Joten olkoon nyt sohvapöydän virkaa toimittamassa jonkin aikaa. Ei edes näytä hassummalta.


Keittiöstäkin löytyy yksi mun erikoisista sisustusratkaisuista. Kaappien päällistä tilaa valaisemaan laitettiin nimittäin jouluvalot. Keksin idean kun kaivelin jouluvaloja esiin ja ripustelin niitä ulos ja ympäri kotia. Muistin että meillä on kaappien päälle vedetty pistorasia koska tarkoituksena on ollut etsiä sinne jokin valosarja. Kysyinpä sitten mieheltä voisiko sinne laittaa yksinkertaisesti jouluvalosarjan. Ja mitään estettä emme asialle keksineet. Joten sielläpä ovat ja tulee kyllä kivasti valoa. Niiden ja pallovalojen lisäksi en keittiössäkään yleensä illalla muuta valoa tarvitse. Ihan hyvin näkee iltapalaa laitella.Tälläiset tiistain tunnelmakuvat :) Mukavaa viikkoa kaikille!6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma teillä ♥ Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. No on tosiaan ihana ja rauhallinen tunnelma =) Jouluvalot on niin ❤. Tänään tuli töissäkin kaiveltua valoja esille. Valot tuovat tunnelman heti. Ja tuo "sohvapöytä" toimii vallan mainioisti =)

  VastaaPoista
 3. Jouluvaloja voisi laittaa joka huoneeseen, ne on niin ihania. Ja noita pallovaloja nyt voi muutenkin käyttää ympäri vuoden, tykkään.

  VastaaPoista
 4. Ihana idea nuo valot tuolla kaapin päällä. Kyllä niitä valoja nyt kaipaa. Aivan ihanaa laittaa jouluvalot ikkunaan, meinaan malttaa sunnuntaihin :) joka vuosi olen sytyttänyt ne adventtina ja sammuttanut loppiaisena. Sisälle olen kyllä jo sytytellyt tunnelmavaloja.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun sulla on oikein perinne valojen sytyttelyyn. Mä laittelen ekan yleensä varmaan lokakuussa. Ja usein ne hiukka unohtuu ja niitä palautellaan varastoon .. kröhöm, juhannuksena :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...