perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulukalenteri


Siskoni tilasi minulta kankaisen joulukalenterin. Kalenterista hän halusi talon muotoisen. Hänellä oli säästössä kasa Marimekon kankaita ja tilkkuja kalenteria varten. Tapani mukaan kalenteri valmistui viime tingassa eilen illalla. Joulukuuhan alkaa jo huomenna. Tälläinen kalenterista tuli...


Siskoni oli nähnyt saman tyylisen kalenterin jossain blogissa. En siis väitä mallia omakseni :) Melko hauska tästä tuli. Ensi vuodeksi voisin ommella meillekin kalenterin. Nyt on kaapissa odottamassa suklaakalenteri sekä puinen kalenteri jonka lokeroihin ajattelin pojalle laittaa tarroja ja muita pikku yllätyksiä.

Täällä riehuu aikamoinen talvimyrsky ulkona. Taidetaan pysyä siis koko ilta sisällä. Laukutkin pitäisi pakata valmiiksi. Sunnuntaina meidän poppoo lähtee pariksi päiväksi kylpylään :)

Hauskaa viikonloppua ja joulukuun alkua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo talon mallinen kalenteri ja ihanat värit. Ei aina tarvi olla niin punaisen jouluista. Hauska nähdä toisten kalenteriluomuksia, itsekin sain meidän joulukalenterin valmiiksi ihan viime tipassa :)

    VastaaPoista
  2. Hieno kalenteri! Voi kun ehtisi ompelemaan jotain pieniä juttuja edes silloin tällöin. Ehkä ensi vuonna. :) Mukavaa joulukuuta!

    VastaaPoista
  3. Ei minustakaan aina kaiken tarvitse olla punaista ollakseen jouluista. Ja tämä kalenteri istuu kyllä tyyliltään tosi kivasti siskoni kotiin. Hieno tästä tuli. Siskolla on usein kivoja ideoita ja tilauksia minulle :) Jos vaan tosiaan olisi enempi aikaa kaikkea ommella...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...