maanantai 7. toukokuuta 2012

Keittiöstä

Sain sähköpostiini toiveen julkaista kuvia meidän keittiöstä. Siis hei: sain lukija-postia! Aika kivaa. Kiitos Netta meilistäsi. Oli jo kyllä ehtinyt olla postilaatikossa jo jonkin aikaa, kun en niin usein muista sitä tarkistaa. Mutta pitäähän toive tietysti täyttää, joten tässäpä teille kuvia meidän keittiöstä :)En ole keittiötä paljon kuvaillut kun sekin on niin hirveen kesken vielä. Sokkelit, valolistat, ikkunanpuitteet ja hiukan maalausta puuttuu vielä. Yleisilme on vähän sekainen vielä, puuttuu se viimeinen silaus.Mutta tykkään kyllä kovasti keittiöstämme. Me ollaan onnistuttu tosi hyvin kaappien ja koneiden sijoittelussa. Kaikkea on tilaa tehdä, säilytystilaa riittävästi ja kaikki on ollut aina käden ulottuvilla.


Astianpesukone on integroitu. Pikku juttu mutta siistii mielestäni keittiön yleisilmettä. Muut kodinkoneet on valkoisia. Meillä ei todellakaan toimisi rosteriset koneet. Niitä saisi olla koko ajan pyyhkimässä. Nytkin on kaikki seinät, ikkunat ja ovet täynnä pieniä tahmeita kädenjälkiä.Liesi on sijoitettu saarekkeeseen. Sen takana on meidän ruokailutilamme. Ruokailutilan puolella, lieden takana siis, on sellaiset hiukan korkeammat astiakaapit jotka tuossa kuvassa tekee seinämän lieden taakse. ( ai että ärsyttääkin kun nuo sokkelit puuttuu vielä.. epäsiistin näköistä...)

Yhdelle sivuseinälle halusin avohyllyjä. On kuitenkin jonkin verran tavaraa mitä haluan pitää esillä. Keittokirjoja, koreja, sisustusesineitä yms. Eikä ole lopputuloskaan niin yksitoikkoinen kun erilaiset ovet ja avohyllyt vaihtelevat. Tämmönen keittiö meillä. Niin, se on ostettu Iskusta ja lisää tietoja löydät aiemmasta postauksestani täältä.

2 kommenttia:

  1. Kivan ja toimivan näköinen keittiö! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Vielä tosiaan se viiemeinen silaus puuttuu. Toivottavasti saataisiin paikat kuntoon mieheni loman aikana...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...