sunnuntai 11. joulukuuta 2011

11. Luukku

Tänään onkin jo kolmas adventti. Vajaa kaksi viikkoa jouluun... Ajattelin, että nyt voisi jo aloittaa kodin siivouksen ja koristelun. Ehtii sitten kauemmin nauttia tunnelmasta. Enkä kyllä jaksaisikaan tehdä kaikkea kerralla ja viime tipassa. Meille on tulossa kolmena päivänä vieraita jouluna, joten tekemistä ja leipomista riittää.


Mitään stressiä en aio asiasta ottaa. Kahdessa viikossa saa paljon aikaan. Ja vieraatkin on kaikki lähisukulaisia, joten eipä tuo haittaa jos kaikki ei ole niin tiptop. Eikä ne vieraat kaappeihinkaan kurki joten mitään semmoista suursiivousta ei meillä tehdä. Mites te muut? Kuuluuko jouluvalmisteluihin suursiivous vai pelkkä tavallinen siivous, ja oletteko jo aloittaneet valmistelut?

3 kommenttia:

  1. Valmistelut on hyvällä mallilla, mutta mitään kaappeja en aio alkaa siivoamaan. Mielummin siivoan niitä pitkin vuotta vähän kerrallaan. Perussiivous saa riittää :)

    VastaaPoista
  2. Minä taasen siivoan ihan joka nurkan, kotoa peritty ihana tapa! Minä nautin suunnattomasti siivoamisesta ja samalla saa laittaa kasottain turhaa tavaraa pois, inhoan jos joka nurkka on tavaraa täynnä :) Loppusuoralla olen siivouksieni kanssa nyt menossa keittiön kaapit ja sitten enään normi viikkosiivous joulun alla :)

    VastaaPoista
  3. An old wise lady´s advise: no need for cleaning closets if you are not going to spend your Cristmas in a closet.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...