sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sunnuntain touhuja

Tämä sunnuntaipäivä on ollut touhuilua täynnä. Aamu aloitettiin siivouksella. Kun koti oli siisti, leivoin illan vieraita varten pari piirakkaa. (Eli siis sotkin taas keittiön) Leivoin illaksi omenapiirakkaa ja paprika-parmesaanipiirakkaa.


Iltapäivällä kävin seinänaapurissa Me&I-lastenvaatekutsuilla. Samalla tuli tutustuttua taloyhtiön muihin äiteihin. Meillä on taloyhtiössä 28 asuntoa, joissa kolmessatoista on pieniä lapsia tai vauva tulossa puolen vuoden sisään. Eli talo on elämää ja vilskettä täynnä :) Mikäs sen ihanampaa, leikkikavereita lapsille piisaa. Ja oli kyllä naapurilta loistava idea kutsua äidit koolle ja tutustumaan toisiinsa. Ei sitä kuitenkaan ihan jokaiseen tule pihalla törmättyä.

Itse joiduin poistumaan kutsuilta hiukan kesken kaiken omien vieraiden saapuessa. Vaatteisiin en oikein ennättänyt perehtyä, näyttivät pikavilkaisulla kyllä ihan kivoilta ja laadukkailta tuotteilta.

Ilta tuli vietettyä kavereiden kanssa kuulumisia päivittäen. Ihanaa kun joku jaksaa raahautua meitä katsomaan sadan kilometrin päästä. Siis monet ystävämme kun asuvat Helsingissä josta itsekin muutimme tänne hiukan pienemmälle paikkakunnalle pari vuotta sitten. Toki matkan taittaa tunnissa mutta aikataulujen yhteensovittaminen nyt aina on mitä on. Kaikilla kun on aina niin kiire. Eikä siis lainkaan vähiten meillä itsellämme. Ai että odotan talon valmistumista. Sitten on paljon helpompi kutsua vieraita vähän pidemmäksikin aikaa kun on tilaa majoittumiseen.

Tälläistä tänne tänä sunnunaina, mites te muut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...