torstai 16. toukokuuta 2013

Kirppuilua


Viime viikonlopun peräkonttikirppiksen ja alkuviikon kirppiskierroksen saaliita tulin teille esittelemään :) . Tällä kertaa löytyi paljon sisustustavaroita. Lisäksi kyllä myös kassillinen vauvan- ja lastenvaatteita, mutta ne pyörii nyt koneessa joten niitä en pääse kuvailemaan. Kaiken kaikkiaan oli älyttömän hyvä kirppisonni. Ensi viikonloppuna olisi vielä tässä meidän "kylällä" katukirppis tulossa. Tosi kiva kun on tännekin rantautunut tälläinen ilmiö. Viime kesänäkin oli harvase viikonloppu katu- ja pihakirppiksiä lähialueilla.Olkkarin rahin päälle löytyi uusi tarjotin. Harmaata rottinkia jonka päällä on lasilevy. Tarjottimia mulla on vaikka kuinka paljon, mutta tuo sopi niin älyttömän hyvin meidän olohuoneen värimaailmaan. Oli pakko ostaa, olisi jäänyt harmittamaan. Hinta 6€.

Nämä seuraavat on tulossa vauvanhuoneeseen. Ne pitää vielä maalata, valkoiseksi varmaankin. Tai sitten tuosta lokerikosta tulee vaalean turkoosi. Sillä värillä maalataan myös keinutuoli, hylly ja tuoli jotka ovat odottamassa varastossa huoneen valmistumista. Lokerikon ja peilin hinta 5€.


Sitten tälläinen tarjotin+kehikko systeemi. Laitoin siihen nyt muratin sisälle. Mutta tuonnehan voisi laittaa myös kynttilöitä tai hedelmiä... Hinta 7€.


 Ja vielä iso keraaminen tarjoilulautanen, hinta 5€.  


Eli tosiaan kaikkea turhaa ja tarpeetonta :) Mutta voi niin ihania löytöjä! Laitetaan sitten taas toisaalta omia romuja kiertoon. Toisen romu on toisen aarre, vai miten se nyt menee?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...