torstai 10. toukokuuta 2012

Karhun talo


Äidin kynttilälyhdyt ovat saaneet näin kesäaikaan uusia asukkaita. Kynttilät on viskattu menemään. Niihin on muuttanut asustelemaan pieni jääkarhu. Välillä kylässä piipahtaa dinosauruksia ja onpa taloja käytetty autotallinakin...Kiva kun poika keksii uusia käyttökohteita sisustustavaroille. :) Toki lapsen näkökulmasta näin sen pitäisi mennäkin. Taloissa asutaan eikä polteta kynttilöitä. Näinköhän saan ikinä enää taloja takaisin leikeistä?


2 kommenttia:

  1. juuri näin meilläkin. Yhtä en ole saanut leikeistä puoleen vuoteen, nimittäin vaikkei sillä leikitä niin jos se näkyy jossain muualla niin äkkiä pitää saada takaisin leluihin. Joulun aikaan katsoin parhaaks että punaiset tuollaiset ei käy leikeissä ollenkaan :)

    VastaaPoista
  2. Hih, meillä päätyy kans moni sisustustavara leikkeihin! :D Pari päivää sitten ostin kauniin laatikkosetin tytön huoneeseen, jota aattelin lähinnä somisteeksi ja tavaroiden säilytykseen. Mitästä vielä, tyttöhän otti sen heti innokkaana leikkeihin ja keksi sille omat käyttötarkoituksensa :D Lasten ehdoilla sitä mennään ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...