keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Muutto!

Tulin kaiken kiireen keskeltä vain pikaisesti kertomaan että me saatiin muuttolupa! Kahden vuoden aherrus palkittiin ja me päästiin uuteen kotiin. Mahtava fiilis. Osa tavaroista on siis jo kannettu uuteen kotiin, mutta paljon on vielä tekemistä. Meillä on kuun loppuun aikaa tyhjentää vuokra-asunto. Ihan kiva kun voi tälleen pikkuhiljaa viedä tavaroita ja laittaa melkein suoraan paikoilleen.


Valmistahan meillä ei todellakaan ole. Kaikki listat puuttuu, kuten kuvastakin näkee. Eikä saunaa ole vielä edes aloitettu, mutta ei haittaa. Tärkeintä että ollaan kaikki nyt saman katon alla. Miehen ei tarvitse enää iltaisin ja viikonloppuisin lähteä erikseen raksalle, vaan hommia voi tehdä silloin kun ehtii ja jaksaa...

Muuton kunniaksi poksahti tietysti kuohujuoma. Ja muuton kunniaksi järjestän seuraavassa postauksessa ARVONNAN :) onhan se minunkin jo korkea aika järjestää ensimmäinen. Pysykäähän kuulolla. Nyt tää lähtee taas jatkamaan tavaroiden järjestelyä, moikka moi!

3 kommenttia:

  1. VOi ihanaa!!! Onnea muuttoluvasta! Hieno homma! Nyt vain kilistelemään kuohuvaa. =) Mukavaa kohta tulevaa juhannusta!

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin! Voin kuvitella mikä fiilis! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon. Teillähän on molemmilla kohta edessä muutto uuteen kotiin <3 On tää kyllä niin ihanaa...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...