tiistai 24. elokuuta 2010

Äitiyspakkaus

...saapui viimein. Toki sen saaminen kesti vain siksi, että olin niin saamaton palauttamaan Kelaan tarvittavia lomakkeita. Inhoan erilaisten lomakkeiden täyttelyä :(. Lopulta itse päätös kuitenkin tuli nopeasti ja pakkauksenkin sain hakea postista jo parin viikon kuluttua siitä, kun hakemuksen Kelaan vihdoin toimitin.

Kyllä mielestäni on upeaa, että Suomessa on tällainen systeemi. Itse olen jo hankkinut ja saanut vaatteita niin paljon, etten pelkästään sen vuoksi olisi pakkausta edes tarvinnut, mutta on siellä niin paljon muutakin. Peitto, patja, lakana, makuupussi, erilaisia tarvikkeita ja oppaita...vaikka mitä. Tuli sellainen olo, että nyt varmasti on kaikki tarpeellinen mitä vauva ihan alussa tarvitsee. Että joku muu viisaampi on miettinyt asian valmiiksi.

Kaikki pakkauksen vaatteet eivät tietysti ihan makuni mukaisia olleet, mutta paljon tosi suloisia kappaleita se kuitenkin sisälsi. Alla suosikkini... (kuvat Kelan nettisivuilta, jossa koko pakkaus esitellään)
Lisäksi pienet pipot, sukat, hanskat ja valkoiset kietaisubodyt olivat suloisia. Oransseista vaatteista en niinkään välittänyt. Saisivat käyttää pakkauksissa enemmän neutraaleja värejä... Tämä nyt tietysti vain minun mielipiteeni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...